Michel Boot 

Ik ben privacy manager bij een specialistisch ziekenhuis en heb opdrachten uitgevoerd voor een samenwerkingsverband van de noordelijke drie provincies en een gemeente in de polder. Ik heb een diverse carrière achter de rug bij defensie (Koninklijke Marechaussee), in de detailhandel en in de financiële dienst-verlening, laatstelijk bij de Rabobank.  

 

Ik heb HBO bedrijfskunde gestudeerd in de richting Governance, risicomanagement en compliance. Mijn scriptie heb ik gewijd aan het onderwerp privacy en dan met name gericht op de veranderkundige componenten in een organisatie. In 2017 heb ik de Post HBO specialisatie Privacy management gevolgd via Frijlande.

 

Het aantrekkelijke van de functie van privacy manager vind ik de afwisseling in het werk. Op het gebied van privacy is veel ontwikkeling gaande. Organisaties helpen om de nieuwe regels in de organisatie toe te passen is voor mij de grootste uitdaging. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat de impact op de werkzaamheden zo klein mogelijk is.

 

T  +31 6 15 94 25 51

M mboot@frijlande.nl