Om kennis te onderhouden en de ontwikkelingen bij te houden op het gebied van privacy en security management, organiseert Frijlande trainingen in 1 of 2 dagdelen.

Enkele modules/trainingen zijn bedoeld voor alumni/privacy professionals, maar voor de meeste is geen specifieke vooropleiding vereist, die zijn bedoeld voor iedereen die in het onderwerp is geïnteresseerd.

Na afloop ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

Degene die in het bezit is van het diploma post-hbo privacy management of post-hbo security management kan er voor kiezen de gevolgde training als Permanente Educatie module in het diplomaregister te laten opnemen.

De eerstvolgende geplande PE-modules

Leren van AP boetes

13 februari @ 09:30 - 12:30

Privacy in de zorg

13 februari @ 13:30 - 16:30

Meer halen uit je data: mag dat?

23 februari @ 09:30 - 12:30

OR en privacy

23 februari @ 12:30 - 16:30

Aan de slag met een DPIA

18 april @ 13:30 - 16:30

Meer weten?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een opleidingsadvies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Liever op maat of in-company?

Frijlande kan veel van haar opleidingen en trainingen ook op maat en/of in-company verzorgen. Er worden dan praktijksituaties uit uw eigen organisatie gebruikt of worden er specifieke thema's en modules in vaardigheden en technieken toegevoegd. Voorbeelden zijn o.a. awareness programma's voor de gehele organisatie. We vernemen graag uw wensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!