Om kennis te onderhouden en de ontwikkelingen bij te houden op het gebied van privacy management, organiseert Frijlande Permanente Educatie (PE) activiteiten in 1 of 2 dagdelen. Enkele modules/trainingen zijn bedoeld voor alumni/privacy professionals, maar voor de meeste is geen specifieke vooropleiding vereist, maar zijn bedoeld voor iedereen die in het onderwerp is geïnteresseerd.

Na afloop ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.

Degene die in het bezit is van het diploma post-hbo privacy management kan er voor kiezen de gevolgde PE modules ook in het diplomaregister te laten opnemen.

De eerstvolgende geplande PE-modules

PE: Privacy & HRM

21 september @ 09:30 - 12:30

PE: Haal meer uit een DPIA

5 oktober @ 09:00 - 12:30

PE: Secundair (her)gebruik van data

4 november @ 09:30 - 18 november @ 12:30

Informeer mij

Meer weten?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een opleidingsadvies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Liever op maat of in-company?

Frijlande kan veel van haar opleidingen en trainingen ook op maat en/of in-company verzorgen. Er worden dan praktijksituaties uit uw eigen organisatie gebruikt of worden er specifieke thema's en modules in vaardigheden en technieken toegevoegd. Voorbeelden zijn o.a. awareness programma's voor de gehele organisatie. We vernemen graag uw wensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bel mij terug
Bericht sturen
Offerte