Om kennis te onderhouden en de ontwikkelingen bij te houden op het gebied van privacy en security management, organiseert Frijlande trainingen van 1 of 2 dagdelen. Na afronding wordt een bewijs van deelname verstrekt.

De meeste zijn bedoeld voor iedereen die in het onderwerp is geïnteresseerd. Als de training specifiek bedoeld is voor privacy professionals, dan is dat er bij vermeld.

Degene die in het bezit is van het diploma post-hbo privacy management, post-hbo data protection officer, of post-hbo security management kan er voor kiezen de gevolgde training als Permanente Educatie module in het Frijlande diplomaregister te laten opnemen.

(C)PE modules en IAPP punten

Het doel van Permanente Educatie (Continuing Professional Education) is de kennis en vaardigheden van een deskundige op peil te houden en te verbreden of verdiepen, waarmee de kwaliteit van de beroepsuitoefening wordt gewaarborgd. De trainingen van Frijlande van 1 dagdeel gelden als (C)PE modules.

Gediplomeerden post-hbo privacy management mogen na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Gediplomeerden post-hbo data protection officer krijgen de titel Certified Data Protection Officer (CDPO). Om de titel te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (alle trainingen van 1 dagdeel) per jaar volgen om de titel steeds met een jaar te verlengen.

In het bezit van het IAPP certificaat CIPP/E, CIPM en/of CIPT? Voor de meeste Frijlande opleidingen en trainingen kunnen CPE credits worden aangevraagd bij IAPP. Klik op de knop voor meer informatie:

Geplande trainingen/PE/CPE-modules:

Ins en outs rondom logging

20 juni @ 09:30 - 12:30

STARTGARANTIE: Privacy versus AI

5 september @ 09:30 - 16:30

Zin en onzin van privacy certificering

12 september @ 09:30 - 12:30

Leren van AP boetes

12 september @ 13:30 - 16:30

ICT recht

19 september @ 13:30 - 16:30

Aan de slag met een DPIA

9 oktober @ 13:30 - 16:30

OR en privacy

24 oktober @ 09:30 - 12:30

Intellectueel eigendom

24 oktober @ 13:30 - 16:30

Meer halen uit je data: mag dat?

6 november @ 13:30 - 16:30

Privacy versus AI

20 november @ 09:30 - 16:30

Meer weten?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een opleidingsadvies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Liever op maat of in-company?

Frijlande kan veel van haar opleidingen en trainingen ook op maat en/of in-company verzorgen. Er worden dan praktijksituaties uit uw eigen organisatie gebruikt of er worden specifieke thema's en modules in vaardigheden en technieken toegevoegd. Bijvoorbeeld awareness programma's voor de gehele organisatie. We maken graag een offerte.