In de opleiding en training privacy management van Frijlande wordt privacy management gekoppeld aan project- en verandermanagement.

Alle opleidingen en trainingen zijn en worden ontwikkeld naar aanleiding van vragen uit de praktijk.

De opleidingen/trainingen op basis van open inschrijving (Post-hbo, Basismodule, PE modules) organiseert Frijlande op de eigen locatie, in opleidings- en congrescentrum “Meerwold” in Groningen.

De registeropleiding post-hbo privacy management is geaccrediteerd door het CPION en leidt op tot Functionaris Gegevensbescherming (FG) / Data Protection Officer (DPO) / privacy manager. De opleiding is ook zeer geschikt als omscholingstraject. Prefereert u eerst een verkenning op het vakgebied, dan is de basis module privacy management het meest geschikt.

De registeropleiding post-hbo information security management is geaccrediteerd door het CPION en leidt op tot Information Security Management Professional (ISMP). De opleiding is ook zeer geschikt als omscholingstraject

In de tweedaagse training Basis module privacy management wordt uitleg gegeven over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en over de basis van privacy management, waar iedereen mee te maken heeft. De basis module is ook zeer geschikt als verkenning van de post-hbo privacy management. U krijgt € 500 korting op de post-hbo als u eerst de basis module heeft gevolgd.

Om kennis te onderhouden en de ontwikkelingen bij te houden op het gebied van privacy management, organiseert Frijlande Permanente Educatie (PE) activiteiten in 1 of 2 dagdelen.

Enkele modules/trainingen zijn bedoeld voor alumni/privacy professionals, maar voor de meeste is geen specifieke vooropleiding vereist, die zijn bedoeld voor iedereen die in het onderwerp is geïnteresseerd.

Alle AVG/awareness/privacy management trainingen/opleidingen, behalve de post-hbo opleiding, kunnen op uw eigen locatie worden uitgevoerd, er worden dan praktijkvoorbeelden uit uw organisatie gebruikt.
Post-hbo privacy management
Post-hbo information security management
Basis module privacy management
Permanente educatie (PE modules)

De eerstvolgende opleidingen en trainingen

Post-hbo information security management (startgarantie)

25 oktober 2021 @ 09:30 - 14 februari 2022 @ 16:30

Basis module privacy management (startgarantie)

3 november @ 09:30 - 10 november @ 16:30

PE: Secundair (her)gebruik van data

26 november @ 09:30 - 10 december @ 12:30

Basis module privacy management

26 januari 2022 @ 09:30 - 2 februari 2022 @ 16:30

Post-hbo privacy management

10 februari 2022 @ 09:30 - 9 juni 2022 @ 16:30

Enkele van onze opdrachtgevers voor opleidingen en trainingen

Meer weten?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een opleidingsadvies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Liever op maat of in-company?

Frijlande kan veel van haar opleidingen en trainingen ook op maat en/of in-company verzorgen. Er worden dan praktijksituaties uit uw eigen organisatie gebruikt of worden er specifieke thema's en modules in vaardigheden en technieken toegevoegd. Voorbeelden zijn o.a. awareness programma's voor de gehele organisatie. We vernemen graag uw wensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bel mij terug
Bericht sturen
Offerte