Opleiding Data Protection Officer (DPO)

U bent op zoek naar een opleiding Data Protection Officer (DPO). Bij Frijlande – instituut voor privacy management bent u op het juiste adres. De opleidingen van Frijlande voor DPO’s beperken zich niet tot sec het juridisch kader, maar onderscheiden zich doordat in de opleiding privacyrecht, verandermanagement en projectmanagement zijn samengebracht. Hierdoor wordt uw slagkracht als Data Protection Officer een stuk effectiever.

Daarnaast investeert Frijlande in een kwalitatief netwerk waarin privacy professionals en toonaangevende organisaties zijn opgenomen. Samen met modules voor permanente educatie heeft u hiervan blijvend profijt. De post-hbo opleiding privacy management van Frijlande, is als enig in Nederland officieel geaccrediteerd door CPION (onderdeel van Lloyd’s) op het gebied van privacy management.

Basis module privacy management (2 dagen, € 895,00)

Opleiding voor DPO’s en voor iedereen die meer wil weten over de AVG. Daarnaast ook voor diegenen die het volgen van de Post HBO privacy management nog een stap te ver vinden, maar al wel een goede basis willen.

STARTGARANTIE: Basismodule privacy management

27 mei @ 09:30 - 3 juni @ 16:30

Basismodule privacy management

4 september @ 09:30 - 11 september @ 16:30

Post-hbo privacy management (14 dagen, € 4.995,00)

Opleiding voor Data Protection Officer (DPO), privacy managers, Functionarissen Gegevensbescherming (FG), compliance officers, kwaliteitsmanagers, projectmanagers, interne toezichthouders, bestuurders en andere bij privacy management betrokken functionarissen. U heeft hbo werk- en denkniveau.

Kopstudie post-hbo Data Protection Officer (6 dagen)

26 september @ 09:30 - 7 november @ 16:30

Post-hbo privacy management

3 oktober 2024 @ 09:30 - 30 januari 2025 @ 16:30

Opleiding Data Protection Officer (DPO)
Opleiding Data Protection Officer (DPO)