NORMA is recent geüpdatet. Dit zorgt ervoor dat:

  1. er veel sneller een eerste Dashboard getoond kan worden. Dit eerste overzicht betreft de basis norm-elementen die later verder uitgewerkt kunnen worden om de volwassenheid verder te toetsen en aan te tonen;
  2. er meer gebruikersgemak is bij het invullen van het dashboard;
  3. gekozen kan worden voor het AVG normenkader, het Wpg normenkader of voor beide normenkaders. Binnen de Wpg wordt het dashboard ingericht met de op jouw organisatie van toepassing zijnde Wpg domeinen.

Wat is NORMA?

NORMA is een online tool waarmee je een toezichtkader kunt creëren voor jouw organisatie over privacy en gegevensbescherming en optioneel de Wet politiegegevens (Wpg). Dit doe je door in beeld te brengen en bij te houden hoe jouw organisatie ervoor staat wat betreft privacy en gegevensbescherming. 

Het toezichtkader wordt gevisualiseerd in een aansprekend dashboard. Dit dashboard is helder, duidelijk en overzichtelijk. Het mooie visuele dashboard ondersteunt en bekrachtigt je verhaal. In één oogopslag, iedere relevante stakeholder informeren over de voortgang, en hoe invulling wordt gegeven aan de uitvoering van privacy en gegevensbescherming. 

NORMA is toegespitst op de privacywet AVG en optioneel de Wet politiegegevens, maar er kan ook op eenvoudige wijze andere relevante regelgeving, normen en standaarden worden opgenomen. Bijvoorbeeld voor de zorg: de Wet op de geneeskundige behandeling (Wgbo) en NEN7510, of voor de overheid: de BIO. 


Nu 3 maanden GRATIS NORMA

Twijfel of het NORMA abonnement geschikt is voor jouw organisatie?

  1. vraag een GRATIS proefperiode van 3 maanden: secretariaat@frijlande.nl
  2. vraag een (gratis en vrijblijvende) demo aan of
  3. volg de cursus ‘NORMA – gebruik in de eigen organisatie‘: er wordt dan een start gemaakt met het vullen van NORMA voor jouw organisatie: inschrijven voor 22 maart in Zwolle is nog mogelijk

Download hier de brochure:


Uitgebreide informatie: