In de 2-daagse klassikale Basismodule privacy management met docent Jan de Wit wordt uitleg gegeven over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en geleerd hoe privacy vraagstukken op een projectmatige en veranderkundige manier aangepakt kunnen worden.

Twijfelt iemand nog of de Post HBO opleiding privacy management bij hem/haar past, dan kan óók eerst de Basismodule worden gevolgd. Als na afronding van de Basismodule gestart wordt met de Post-hbo opleiding privacy management, dan geeft € 500 korting op de Post-hbo opleiding.

De 2-daagse Basismodule privacy management is nog 2x gepland in 2020:
✔️maandag 2 + 9 november: STARTGARANTIE
✔️woensdag 2 + 9 december


Corona maatregelen

Gezien de ontwikkelingen omtrent COVID-19 heeft Frijlande maatregelen genomen om uw gezondheid en die van anderen niet in gevaar te brengen. Frijlande voldoet aan alle corona regels, ook aan de op 13 oktober 2020 bekend gemaakte verscherpte maatregelen.

Het leslokaal is zo ingericht dat de aanwezigen 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden, zie foto. We rekenen er op dat iedereen zich aan alle maatregelen houdt.

Op dit moment is er geen reden om te stoppen met de fysieke lesdagen of informatiebijeenkomsten, mocht de corona situatie in Nederland verslechteren dan gaan we dit opnieuw bekijken.

De Frijlande locatie ligt aan de rand van Groningen, bij de A28, NIET in het centrum van de stad. Onze veiligheidsmaatregelen kunt u hier downloaden:


Informatiebijeenkomst 22 oktober 2020

Op donderdag 22 oktober 2020 organiseert Frijlande om 16.00 uur (tot ca. 18.00 uur) een informatiebijeenkomst in Groningen. Iedereen die geïnteresseerd is in de (om)scholingsmogelijkheden tot privacy manager is van harte welkom.

Naast uitleg door Jan de Wit komt alumnus Astrid Kramer vertellen over haar ervaringen met de Post HBO privacy management opleiding en haar omscholingstraject. Astrid is vele jaren manager en directeur geweest bij ABN/AMRO en is nu privacy officer bij een gemeente en docent Verandermanagement in de Post HBO opleiding.

De Post-hbo opleiding privacy management van Frijlande richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij en/of taken hebben op het gebied van privacy. De opleiding is zo ontwikkeld, dat deze is toe te passen in alle soorten organisaties en is gericht op de praktijk. De opleiding is ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat naast de opleiding een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage.


Contact:

secretariaat@frijlande.nl

of bel: 05 98 62 65 00

Automatisch de Frijlande nieuwsbrief ontvangen? Aanmelden kan via de volgende link: AANMELDEN FRIJLANDE NIEUWSBRIEF