Met een POST-HBO OPLEIDING van Frijlande een snelle start naar een PRIVACY of SECURITY baan!

Het TT Circuit Assen is op 14 mei dé locatie voor een dag vol inspiratie, netwerken en mogelijkheden. Een gevarieerd programma met workshops, presentaties en interactieve sessies die jou helpen bij het zetten van de volgende stap in je leven, opleiding of carrière.

Bedoeld voor iedereen die zich wil oriënteren op een volgende stap in hun leven, opleiding of carrière. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat, een carrière switch overweegt, of gewoon op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, StartFest biedt de mogelijkheid om te ontdekken, te leren en te groeien.


Lukt het je niet vandaag naar Assen te gaan? Op donderdag 30 mei organiseren we een informatiebijeenkomst in Groningen. Aanmelden:

Frijlande omscholingstrajecten

Er is een grote behoefte aan professionals die ervoor zorgen dat de privacy en informatiebeveiligingsaspecten binnen organisaties goed geborgd worden en structureel onderhouden.

De post-hbo opleidingen van Frijlande zijn ook zeer geschikt als OMSCHOLINGSTRAJECT, omdat een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage, bij de eigen werkgever of elders.

Omdat de eigen praktijksituatie centraal staat, is bij afronding van een post-hbo opleiding voor de organisatie een project op het gebied van privacy of security uitgevoerd.

Op StartFest kun je op een actieve manier kennismaken met het vakgebied en geven we je graag uitleg over de mogelijkheden via de post-hbo opleidingen.

Frijlande heeft een samenwerking met het UWV in de vorm van een scholingsovereenkomst, we voldoen aan de eisen die het UWV aan de dienstverlening stelt. Dit betekent dat als je een UWV uitkering ontvangt de opleiding mogelijk vergoed kan worden door het UWV.
Aanmelden voor StartFest is niet nodig. Kom op 14 mei langs tussen 10.00 en 20.00 uur.

Locatie: TT Circuit Assen, De Haar 9, 9405 TE Assen


    Alle Frijlande opleidingenPost-hbo Privacy ManagementPost-hbo Data Protection OfficerPost-hbo Information Security ManagementBasis module privacy managementIntroductie Security Management

    PE: Bedrijfsvoering en privacyPE: DPIA theoriePE: DPIA praktijkPE: HRM en privacyPE: ICT rechtPE: Inbedden privacyPE: Inbedden privacyPE: Intellectueel eigendomPE: Leren uit de praktijkPE: Inbedden privacyPE: Leren van AP boetesPE: Logging: ins en outsPE: Meer halen uit je data: mag datPE: NormaPE: OR en privacyPE: Privacy by design and by defaultPE: Privacy en morele dilemma'sPE: Privacy in de zorgPE: Privacy versus AIPE: Testen met persoonsgegevensPE: Toezicht bescherming persoonsgegevens