15 februari 2024

De opleiding post-hbo privacy management leidt op tot geregistreerd privacy manager en richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij, verantwoordelijk zijn voor en/of taken hebben op het gebied van privacy. Na succesvolle afronding mag de titel Certified Privacy Manager (CPM) worden gevoerd.

Informatiebeveiliging gaat niet alleen over toegang toe (privacy) gevoelige gegevens, maar om het beschermen van alle voor een organisatie belangrijke informatie tegen allerlei (be)dreigingen. De opleiding post-hbo Certified Chief Information Security Officer (C²ISO) leert hoe security en informatiebeveiligingsvraagstukken kunnen worden georganiseerd en uitgevoerd in verschillende soorten organisaties, in elke bedrijfstak. Na succesvolle afronding mag de titel Certified Chief Information Security Officer (C²ISO) worden gevoerd.

Deze praktijkgerichte opleidingen onderscheiden zich van andere opleidingen door privacy- of informatiebeveiligingsvraagstukken te combineren met projectmatig werken en verandermanagement. De opleidingen zijn zo ontwikkeld dat deze zijn toe te passen in alle soorten organisaties.

De opleidingen zijn ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat naast de opleiding een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage.

In het bezit van het certificaat CIPP/E, CIPM of CIPT? Na afronding van de een post-hbo opleiding bij Frijlande kunnen 12 CPE punten worden aangevraagd bij IAPP. Meer informatie: IAPP credits


De post-hbo opleidingen worden twee keer per jaar georganiseerd. De volgende gaan van start in oktober 2024.

Meer weten over de opleidingen? Het lesrooster? Of bericht ontvangen als de volgende informatiebijeenkomst wordt gepland?

secretariaat@frijlande.nl
05 98 62 65 00Categorieën: Nieuws|Tags: avgomscholingopleidingPost HBOpost-hboprivacyprivacy managementprivacymanagement