5 oktober 2023: van start met post-hbo privacy management

De opleiding post-hbo privacy management leidt op tot geregistreerd privacy manager en richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij, verantwoordelijk zijn voor en/of taken hebben op het gebied van privacy.

Het is de enige door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO, onderdeel van CPION, Lloyd’s Register) geaccrediteerde Post-hbo registeropleiding in Nederland op het gebied van privacy. Deelnemers die de opleiding succesvol afronden ontvangen een officieel erkend post-hbo diploma.

De examinering is gericht en gebaseerd op het specifiek door Frijlande ontwikkeld competentieprofiel van de privacy manager. Omdat dit profiel als een beroepsprofiel wordt aangemerkt mag je op basis van het CPION post-hbo diploma privacy management de titel Certified Privacy Manager (CPM) achter je naam voeren.

De praktijkgerichte opleiding onderscheidt zich van andere opleidingen door privacyvraagstukken, projectmatig werken en verandermanagement met elkaar te combineren. De opleiding is zo ontwikkeld dat deze is toe te passen in alle soorten organisaties.

Door de komst van de AVG is een nieuw kansrijk vakgebied ontstaan. De opleiding is ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat naast de opleiding een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage.

Frijlande heeft ook een scholingsovereenkomst met het UWV, dit inkoopkader ondersteunt bij re-integratie naar werk. “Specialist op het gebied van privacy” en “security specialist” staan op de UWV kansrijke beroepenlijst.

IAPP credits

In het bezit van het certificaat CIPP/E, CIPM of CIPT? Na afronding van de een post-hbo opleiding bij Frijlande kunnen 12 CPE punten worden aangevraagd bij IAPP. Meer informatie: IAPP credits


Informatiebijeenkomst 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober is Frijlande van 14.00 – 16.00 uur aanwezig op de Talentperron Branchemiddag in Groningen.
Jasper en Gretha geven je graag uitleg over de (om)scholingsmogelijkheden via de opleidingen:

Deze middag is bedoeld voor:

  • degene die meer wil weten over de post-hbo opleidingen van Frijlande
  • degene die meer wil weten over omscholing naar het privacy en security vakgebied
  • werkzoekenden
  • loopbaanbegeleiders
  • werkadviseurs/-coaches
  • werkgevers die een baan of werkervaringsplaats/stage willen aanbieden

Basismodule privacy management

Twijfel je nog of de Post-hbo opleiding privacy management bij jou past, dan kan ook eerst de 2-daagse Basismodule privacy management worden gevolgd. Als na afronding van de Basismodule besloten wordt om deel te gaan nemen aan de Post-hbo opleiding, dan geeft Frijlande € 500 korting op de post-hbo opleiding.

De volgende Basismodule is gepland op donderdag 23 + 30 november 2023, er kan nog worden ingeschreven.


De volgende post-hbo opleiding gaat van start op 16 februari 2024.

Meer weten over de opleiding? Het lesrooster? Of bericht ontvangen als de volgende informatiebijeenkomst wordt gepland?

secretariaat@frijlande.nl
05 98 62 65 00


Categorieën: Nieuws|Tags: avgomscholingopleidingPost HBOpost-hboprivacyprivacy managementprivacymanagement