De Post-hbo opleidingsgroep privacy management met startdatum 10 september is volgeboekt.

Omdat Frijlande 1,5 meter afstand tussen de deelnemers wil garanderen, kunnen er maximaal 9 personen meedoen.
De volgende groep start op 14 januari 2021, inschrijven is nog mogelijk. Klik HIER voor het volledige lesrooster.

Twijfel je of de Post-hbo opleiding bij je past? Volg dan eerst de Basismodule. In deze 2-daagse training wordt, naast uitleg over de AVG, geleerd hoe privacy vraagstukken op een projectmatige en veranderkundige manier aangepakt kunnen worden.
Als na afronding van de Basismodule besloten wordt om deel te gaan nemen aan de Post HBO opleiding, dan geeft Frijlande € 500 korting op de Post HBO opleiding.

De volgende klassikale Basismodule vindt plaats op 9 + 16 september 2020 (startgarantie) in Groningen, daar kan nog voor worden ingeschreven.

De Post-hbo opleiding is, als enige privacy management opleiding in Nederland, door het CPION (Stichting Post HBO Nederland) geaccrediteerd.

Tijd nodig om te beslissen? Neem dan een optie op een opleidingsplek (gratis en vrijblijvend), dan spreken we een datum af tot wanneer we een plek vasthouden.

Meer informatie? Een persoonlijk gesprek aanvragen? Op de hoogte gehouden worden over de volgende online en/of klassikale informatiebijeenkomst over de opleiding?
Stuur dan een mail naar: secretariaat@frijlande.nl of bel 05 98 62 6500