Op 11 februari 2021 is een nieuwe opleidingsgroep Post-hbo privacy management van start gegaan. De deelnemers hopen na 15 lessen, 1 lesdag per week, op 3 juni 2021 het diploma te behalen.

De opleiding van Frijlande is de ENIGE door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO, onderdeel van CPION) geaccrediteerde opleiding in Nederland op het gebied van privacy. Post-hbo privacy management leidt op tot geregistreerd privacy manager en Functionaris Gegevensbescherming (FG)/Data Protection Officer (DPO).

Het unieke in de opleiding is dat privacy management wordt gecombineerd met projectmanagement en verandermanagement.

De opleiding is gericht op de praktijk en toe te passen in alle soorten organisaties.

De Post-hbo opleiding is ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat er een afstudeerpaper moet worden geschreven over een privacy praktijkopdracht die via een stage/werkervaringsplek wordt uitgevoerd.


Bij Springest, de grootste leverancier-vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland, worden de opleidingen van Frijlande door de deelnemers beoordeeld met het cijfer 9,6 als gemiddelde. 


Frijlande heeft alle mogelijke corona maatregelen genomen om de gezondheid van de deelnemers niet in gevaar te brengen. Ook hebben we ruime ervaring met online lessen.

De volgende Post-hbo opleiding gaat van start op 9 september 2021.


Twijfel of de Post-hbo opleiding bij je past?

Neem dan (gratis en vrijblijvend) een optie op een plek in de Post-hbo opleidingsgroep van 9 september en volg eerst de 2-daagse Basismodule privacy management. Als na afronding van de Basismodule besloten wordt deel te nemen aan de Post-hbo opleiding, dan geeft Frijlande € 500 korting (excl. btw) op de Post-hbo opleiding.

De volgende Basismodule is gepland op dinsdag 2 + 9 maart 2021 in Groningen.


Uitgebreide informatie:


Of neem contact op:

secretariaat@frijlande.nl

05 98 62 65 00