Omdat elke organisatie sinds de invoering van de AVG in 2018 AVG-proof moet zijn, is er een nieuw kansrijk vakgebied ontstaan: privacy management. Het arbeidsmarktperspectief is goed.

Iedereen die geïnteresseerd is in de (om)scholingsmogelijkheden tot privacy manager (boventallige, uitkeringsgerechtigde, loopbaanadviseur, werkadviseur, manager arbeidsmobiliteit etc.) kan zich aanmelden voor de online live informatiesessies (gratis en vrijblijvend) op:

  • Woensdag 24 juni 2020 om 09.00 uur
  • Dinsdag 7 juli 2020 om 15.00 uur
  • Dinsdag 18 augustus 2020 om 09.00 uur

Een sessie duurt 1 à 2 uur. Stuur een mail met de gewenste datum naar secretariaat@frijlande.nl om je aan te melden, na aanmelding stuurt Frijlande inloggegevens voor de gevraagde sessie.

Er wordt door Jan de Wit live voorlichting gegeven over de Post HBO opleiding privacy management en ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over deze opleiding, de andere privacy opleidingen van Frijlande en over de functie privacy manager en Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer).

De volgende Post HBO opleiding gaat van start op 10 september 2020. Klik HIER voor meer informatie over de opleiding. Download hieronder de Pdf versie van de uitnodiging: