Carrière als privacy manager?
Meer weten over de (om)scholingsmogelijkheden?

Meld je dan aan voor een van de online live informatiesessies op:

  • Dinsdag 7 juli 2020 om 15.00 uur
  • Dinsdag 18 augustus 2020 om 09.00 uur

Aanmelden: aanmeldlink info sessie

Er wordt door Jan de Wit, mede-eigenaar van en docent in alle Frijlande opleidingen, live voorlichting gegeven over de Post HBO opleiding privacy management. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over deze opleiding, over de andere privacy opleidingen van Frijlande en over de functie privacy manager en Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer).

Een sessie duurt ca. 1 uur, maximaal 2, afhankelijk van hoeveel vragen er gesteld gaan en beantwoord moeten worden. Na aanmelding stuur Frijlande inloggegevens voor de gevraagde sessie.

Alle overheidsinstanties, in het onderwijs, in de zorg en bedrijven/organisaties die met persoonsgegevens werken, moeten aan de AVG wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voldoen door o.a. een FG/DPO in dienst te hebben of in te huren.

De Post HBO opleiding van Frijlande is de enige door het CPION geaccrediteerde opleiding in Nederland op het gebied van privacy. Het unieke in de opleidingen van Frijlande is, dat privacy management wordt gecombineerd met projectmanagement en verandermanagement.

De volgende Post HBO opleiding gaat van start op 10 september 2020.