Carrière als privacy manager?
Meer weten over de (om)scholingsmogelijkheden?

Meld je aan voor een online live informatiesessie door een mail te sturen naar secretariaat@frijlande.nl:

  • woensdag 25 november 2020 om 16.00 uur
  • woensdag 16 december 2020 om 17.00 uur

Er wordt door Jan de Wit, mede-eigenaar van en docent in alle Frijlande opleidingen, live voorlichting gegeven over de Post-hbo opleiding privacy management. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over deze opleiding, over de andere privacy opleidingen van Frijlande en over de functie privacy manager en Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer).

Een sessie duurt ca. 1 uur, maximaal 2, afhankelijk van hoeveel vragen er gesteld gaan en beantwoord moeten worden. Na aanmelding stuur Frijlande inloggegevens voor de gevraagde sessie.

Alle overheidsinstanties, in het onderwijs, in de zorg en bedrijven en organisaties die met persoonsgegevens werken, moeten aan de AVG wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voldoen door o.a. een FG/DPO in dienst te hebben of in te huren.

De Post-hbo opleiding privacy management richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij en/of taken hebben op het gebied van privacy.

De opleiding is zo ontwikkeld, dat deze is toe te passen in alle soorten organisaties, is gericht op de praktijk en is ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat naast de opleiding een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage.

Klik op de knop voor de Pdf versie van de uitnodiging voor een online live informatiesessie:


Geaccrediteerd door SPHBO (onderdeel van CPION)

De registeropleiding Post-hbo privacy management van Frijlande is de enige door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO, onderdeel van CPION) geaccrediteerde opleiding in Nederland op het gebied van privacy. Deelnemers aan de opleiding komen dan ook uit heel Nederland.

Het unieke in de opleidingen van Frijlande is, dat privacy management wordt gecombineerd met projectmanagement en verandermanagement.

De volgende Post-hbo opleiding gaat van start op 14 februari 2021.


Beoordeeld met een 9,6!

Bij Springest, de grootste leverancier-vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland, worden de opleidingen van Frijlande door de deelnemers beoordeeld met het cijfer 9,6 als gemiddelde. 

Frijlande heeft een samenwerkingsverband met o.a. ZorgpleinNoord, het UWV (scholingsovereenkomst) en HanzePro (Hanzehogeschool Groningen).


Basismodule privacy management

In de 2-daagse Basismodule privacy management wordt uitleg gegeven over de AVG en wordt geleerd hoe privacy vraagstukken op een projectmatige en veranderkundige manier aangepakt kunnen worden.

Twijfelt iemand nog of de Post HBO opleiding bij hem/haar past, dan kan ook eerst de Basismodule worden gevolgd. Als na afronding van de Basismodule besloten wordt om deel te gaan nemen aan de Post-hbo opleiding privacy management, dan geeft Frijlande € 500 korting op de Post HBO opleiding.