Met het door Frijlande ontwikkelde NORMA breng je in beeld en houd je bij hoe jouw organisatie ervoor staat wat betreft privacy en gegevensbescherming. Het toezichtkader wordt gevisualiseerd in een aansprekend, helder, duidelijk en overzichtelijk dashboard. Het ondersteunt en bekrachtigt je verhaal, je informeert iedere relevante stakeholder in één oogopslag over de voortgang, en hoe invulling wordt gegeven aan de uitvoering van privacy en gegevensbescherming.

Demo NORMA

Schrijf je vrijblijvend in voor een online demo met Regina Valk: 

  • dinsdag 10 januari 2023 van 9:00 – 09:30 uur
  • woensdag 25 januari van 13.00 – 13.30 uur

Of maak een afspraak met Regina voor een individuele demo op een andere datum: rvalk@frijlande.nl

Als je na de demo nog steeds enthousiast bent over de toegevoegde waarde van de online tool, dan kun je deze direct aanschaffen, de prijs is € 1.200 per jaar exclusief btw. 

NIEUW: Wpg toevoeging

Begin 2023 zal NORMA aangevuld worden met optionele normen voor toezicht op de Wet politiegegevens (Wpg). Ben jij al aangesteld als FG voor de Wpg binnen jouw organisatie? Laat je dan ondersteunen door NORMA in jouw toezicht op deze complexe wetgeving. De meerprijs voor Wpg in NORMA is € 300,00 exclusief btw.

Training NORMA

Liever een verdiepingsslag op NORMA en onder begeleiding een begin maken met het realiseren van jouw toezichtskader? Schrijf je dan in voor de trainingen op 23 maart 2023:

Bij aanschaf van NORMA krijg je 50% korting op deze trainingen.

Aanmelden voor een online demo: rvalk@frijlande.nl