Meer weten over een carrière als privacy manager?

Op donderdag 22 oktober 2020 organiseert Frijlande om 16.00 uur (tot ca. 18.00 uur) een informatiebijeenkomst in Groningen. Iedereen die geïnteresseerd is in de (om)scholingsmogelijkheden tot privacy manager is van harte welkom.

Het aantal beschikbare plekken voor de informatiebijeenkomst is beperkt om 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen te kunnen garanderen.
De Frijlande locatie ligt aan de rand van Groningen, bij de A28, NIET in het centrum van de stad. Gezien de corona ontwikkelingen heeft Frijlande maatregelen genomen om bij klassikale lessen en bijeenkomsten uw gezondheid en die van anderen niet in gevaar te brengen. Onze veiligheidsmaatregelen kunt u onderaan dit bericht downloaden.

Naast uitleg door Jan de Wit komt alumnus Astrid Kramer vertellen over haar ervaringen met de Post HBO privacy management opleiding en haar omscholingstraject. Astrid is vele jaren manager en directeur geweest bij ABN/AMRO en is nu privacy officer bij een gemeente en docent Verandermanagement in de Post HBO opleiding.

De Post-hbo opleiding privacy management van Frijlande richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij en/of taken hebben op het gebied van privacy. De opleiding is zo ontwikkeld, dat deze is toe te passen in alle soorten organisaties en is gericht op de praktijk.

De opleiding is ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat naast de opleiding een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage.

Het unieke in de opleiding is dat privacy management wordt gecombineerd met project- en verandermanagement.

De Post-hbo opleiding van Frijlande is de enige door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs (SPHBO, onderdeel van CPION/Lloyd’s Register) geaccrediteerde opleiding in Nederland op het gebied van privacy.

De opleiding duurt 4 maanden, 1 lesdag per week in Groningen, er is een HBO werk- en denkniveau vereist. Naast het schrijven van een afstudeerpaper over een opdracht die in de praktijk is uitgevoerd, wordt ook een schriftelijk examen gemaakt en volgt er een mondeling assessment.

De volgende opleiding Post-hbo privacy management gaat van start op 14 januari 2021.

Indien door corona problemen (een aantal) klassikale lessen niet mogelijk zijn, dan zullen deze live online plaatsvinden.

Bij Springest, de grootste leverancier-vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland, worden de opleidingen van Frijlande door de deelnemers beoordeeld met het cijfer 9,6 als gemiddelde. 

Twijfelt iemand nog of de Post HBO opleiding bij hem/haar past, dan kan ook eerst de 2-daagse Basismodule worden gevolgd. De eerstvolgende klassikale Basismodule is gepland op maandag 2 + 9 november. Als na afronding van de Basismodule besloten wordt om deel te gaan nemen aan de Post HBO opleiding, dan geeft Frijlande € 500 korting (excl. btw) op de Post HBO opleiding.

Aanmelden: informatiebijeenkomst 22 oktober 2020

Liever online of telefonisch informatie krijgen? Laat het ons weten, dan plannen we daar, naar keuze individueel of met anderen, een datum voor in.