Anders dan anders…

Van harte gefeliciteerd met jullie diploma Post-hbo privacy management (o.a.) Wies Beukema-Frieling, Bjorn Cleophas, Cynthia Groesz, Hans Jansen, Frank Meijer en Maureen Wieringa!

In september 2020 gestart met de klassikale registeropleiding van 1 dag per week in Groningen, maar noodgedwongen over moeten stappen naar de ‘Online Classroom’. Even wennen, maar ging heel goed!
De praktijksimulatie module kon heel goed online plaatsvinden omdat er meerdere online ruimtes waren ingericht: een plenaire zaal, subruimtes en een directiekamer.

Alle gediplomeerden hebben hun praktijkopdracht op werkervarings-/stageplekken kunnen afronden met een positief beoordeelde afstudeerpaper en op 7 januari vonden het schriftelijk examen en de assessments plaats, alles online en via videobellen.

De opleiding Post-HBO privacy management van Frijlande leidt op tot geregistreerd privacy manager / Functionaris Gegevensbescherming (FG) / Data Protection Officer (DPO).

Alle gediplomeerde privacy managers zijn te vinden in het Frijlande DIPLOMA REGISTER.

Meer weten over de opleiding? Meld je dan aan voor live online informatiesessie op 13 januari: De volgende Post HBO opleiding privacy management gaat van start op 28 januari 2021:


Alle gediplomeerden zijn in het bezit van het diploma Post-hbo privacy management van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs (SPHBO) Nederland. De registeropleiding Post-hbo privacy management van Frijlande is de enige door de SPHBO (onderdeel van CPION) geaccrediteerde opleiding in Nederland op het gebied van privacy:


Rolbeschrijving privacy manager en beroepsbeschrijving Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer):