Examinator Douglas Mensink uiterst links, Regina Valk van Frijlande uiterst rechts en 2e rij van boven uiterst rechts Jan de Wit van Frijlande


Na succesvolle afronding mag de titel Certified Privacy Manager (CPM) en/of Certified Data Protection Officer (CDPO) worden gevoerd.

Het unieke in de opleidingen van Frijlande is dat privacy management wordt gecombineerd met projectmanagement en verandermanagement.

Het implementeren van de AVG privacy wet- en regelgeving in een organisatie is niet eenvoudig. Daarom wordt in de post-hbo opleidingen ook inzicht verkregen in werk- en beïnvloedingsstijlen, kennis die nodig is om medewerkers en management privacy bewust te maken en te laten werken.

De post-hbo opleiding Data Protection Officer (DPO)/Functionaris Gegevensbescherming is een kopstudie op post-hbo Privacy Management. Centraal in de DPO opleiding staat het samen ontdekken en vormgeven van toezicht binnen organisaties. Maar ook het begrijpen en toepassen van nieuwe kennis, inzichten, vaardigheden en attitude, om invloed uit te kunnen oefenen op de privacy en informatiebeveiligingsprocessen in organisaties en om deze te kunnen (bij)sturen.

De volgende post-hbo opleidingen gaan van start op 15 februari 2024


Klik op de knoppen voor uitgebreide informatie: