Op 7 september 2023 heeft Regina Valk op verzoek van Roy Köller bij het UWV Werkbedrijf/WerkInZicht aan een enthousiaste groep uitleg gegeven over de omscholingstrajecten via de Frijlande post-hbo opleidingen.


Op dinsdag 10 oktober is Frijlande aanwezig op de Talentperron Branchemiddag in Groningen

Klik op de knop voor meer informatie:


Er is een grote behoefte aan professionals die ervoor zorgen dat de privacy- en informatiebeveiligingsaspecten binnen de organisatie goed geborgd worden en structureel onderhouden. De post-hbo opleidingen van Frijlande in Groningen leiden op tot de kansrijke beroepen Privacy Manager, Data Protection Officer (Functionaris Gegevensbescherming) en Information Security Management Professional.

De opleidingen zijn geaccrediteerd door het CPION. Dit betekent dat na succesvolle afronding een officieel post-hbo diploma wordt verstrekt.

Ook zeer geschikt als OMSCHOLINGSTRAJECT omdat naast de opleiding een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage. Frijlande heeft een scholingsovereenkomst met het UWV.

Het unieke in de opleidingen van Frijlande is dat privacy en security worden gecombineerd met projectmanagement en verandermanagement. Er wordt ook inzicht verkregen in werk- en beïnvloedingsstijlen, kennis die nodig is om medewerkers en management privacy bewust te maken en te laten werken.

Naast het schrijven van een afstudeerpaper over een opdracht die in de praktijk wordt uitgevoerd, wordt ook een schriftelijk examen gemaakt en volgt er een mondeling assessment.

Om deel te kunnen nemen aan een Frijlande post-hbo opleiding is minimaal een hbo werk- en denkniveau vereist. Er is 1 lesdag per week, in Groningen.

Eerstvolgende startdata van de opleidingen:

Klik op de naam van de opleiding voor uitgebreide informatie: