Vlnr: Albert-Jan Eshuis, Janine Lubbers, Marijke Timmer, Dick Frieling, Hans de Jong en Paulien Engbersen-van Dalen. Op de bovenste foto met de in module 2 gewonnen privacy brillen.

Deze Post-hbo privacy management opleidingsgroep is in januari 2020 klassikaal gestart, maar in maart noodgedwongen overgestapt op online lessen.
De praktijksimulatie module kon plaatsvinden omdat er online meerdere ruimtes waren ingericht: een plenaire zaal, subruimtes en een directiekamer.

In juni hebben (o.a.) Albert-Jan Eshuis, Janine Lubbers, Marijke Timmer, Dick Frieling, Hans de Jong en Paulien Engbersen-van Dalen hun diploma behaald, nadat ze hun praktijkopdracht op de werkervarings-/stageplek hadden afgerond en hun afstudeerpaper, het schriftelijk examen en assessments positief waren beoordeeld.

Het diploma hebben ze in juni per post ontvangen, nu ontvingen ze alsnog onder meer een Frijlande “privacy pot” en de met de praktijksimulatie in Module 2 gewonnen privacy bril.

De registeropleiding Post-hbo privacy management van Frijlande is de enige door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO, onderdeel van CPION) geaccrediteerde opleiding in Nederland op het gebied van privacy.

Meer weten over de opleiding?
Meld je dan aan voor een live online informatiesessie, bijvoorbeeld op 3 november: live online informatiesessie

De volgende Post-hbo opleiding privacy management gaat van start op 14 januari 2021.


In de Frijlande privacy pot zitten meer dan 100 kaartjes met op elk kaartje een privacy vraag waar je wél over mag (of juist moet…) praten om privacy awareness te creëren.