Op 10 september 2020 werd Bjorn Cleophas met een cadeaubon verrast als 100e deelnemer aan de registeropleiding Post-hbo privacy management.

Docent Jan de Wit is op 10 september van start gegaan met een nieuwe, enthousiaste groep met 9 deelnemers. Zolang het corona virus actief is, is dit het maximum aantal deelnemers, zodat er 1,5 meter afstand tussen de deelnemers gegarandeerd kan worden.

De volgende groep start op 14 januari 2021, er kan al voor worden ingeschreven.

De opleiding van Frijlande is als enige privacy management opleiding in Nederland geaccrediteerd door het CPION (Stichting Post HBO Nederland). De opleiding richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij en/of verantwoordelijk zijn voor en/of taken hebben op het gebied van privacy en de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), zoals bijvoorbeeld privacymanager en Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer).

De opleiding is ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat naast de opleiding een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage.

Twijfel je of de Post-hbo opleiding bij je past?
Volg dan eerst de 2-daagse Basismodule waarin, naast uitleg over de AVG, geleerd wordt hoe privacy vraagstukken op een projectmatige en veranderkundige manier aangepakt kunnen worden.
Als na afronding van de Basismodule besloten wordt om deel te gaan nemen aan de Post HBO opleiding, dan geeft Frijlande € 500 korting op de Post HBO opleiding. Als je een (gratis en vrijblijvende) optie neemt op een cursusplek in de Post-hbo opleidingsgroep van januari 2021, dan spreken we een datum af tot wanneer we de plek voor je vasthouden.

De volgende klassikale Basismodule vindt plaats op 2 + 9 november 2020.

Bij Springest, de grootste leverancier-vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland, worden de opleidingen van Frijlande door de deelnemers beoordeeld met het cijfer 9,6 als gemiddelde.

Meer weten? Bel 05 98 62 65 00 of stuur een mail naar secretariaat@frijlande.nl.