18. april 2019
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) doet organisaties zes aanbevelingen om hun privacy beleid goed in te richten.
03. april 2019
Training “Haal meer uit een DPIA”, bedoeld voor de privacy professional die meer uit de opzet en uitkomsten van DPIA’s wil halen.
19. maart 2019
De "Meet & Match Noord-Nederland" in Leeuwarden is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Rijksorganisaties in het noorden, het juridische werk dat daar wordt gedaan en welke carrière-/functiemogelijkheden er zijn.
01. maart 2019
Is het toegestaan persoonsgegevens in het sociaal domein gezamenlijk te registreren in één databestand, zodat de gegevens voor alle medewerkers in het sociaal domein (Jeugdwet, WMO en Participatiewet) toegankelijk zijn?
20. februari 2019
Edwin van Andel, CEO van Zerocopter, is een van de gastdocenten in de registeropleiding Post HBO privacy management van Frijlande. Zerocopter heeft de prestigieuze 2019 Red Herring Top 100 Europe Award gewonnen!
06. februari 2019
Om kennis te onderhouden en de ontwikkelingen bij te houden op het gebied van privacy management, verander- en projectmanagement, organiseert Frijlande Permanente Educatie activiteiten. Niet alleen bedoeld voor alumni van Frijlande, maar voor iedereen die in het onderwerp is geïnteresseerd.
31. januari 2019
Docenten Heleen van Balen en Jan de Wit van start met een nieuwe enthousiaste groep Post HBO privacy management. Deze geaccrediteerde registeropleiding leidt op tot FG/DPO/Privacy Manager en kenmerkt zich door de aanpak om het privacy recht (AVG) vorm te geven en te implementeren in een organisatie met behulp van project- en verandermanagement.
28. januari 2019
De Autoriteit Persoonsgegevens maakte uitslag enquête bekend op 28 januari 2019, de Europese Dag van de Privacy.
10. januari 2019
Diploma uitreiking geaccrediteerde registeropleiding Post HBO privacy management.
09. januari 2019
Alumni nieuwjaarsbijeenkomst in Strandpaviljoen Paterswoldsemeer met gastsprekers van Ambulancezorg Groningen over "Privacy & Auditing"

Meer weergeven