19. december 2018
De Belastingdienst mag het burgerservicenummer (BSN) niet gebruiken in het btw-identificatienummer van zelfstandigen. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft hiervoor een verwerkingsverbod opgelegd aan de minister van Financiën. Hij is verantwoordelijk voor de verwerking van het btw-identificatienummer door de Belastingdienst. Het verwerkingsverbod gaat per 1 januari 2020 in.
18. december 2018
Nieuwsbrief met o.a.: de e-Privacy Verordening, Permanente Educatiemodules, training Privacy & Medisch Beroepsgeheim en een nieuw lid in de Frijlande Adviescommissie.
16. november 2018
De winnaars van Module 2 van de geaccrediteerde registeropleiding Post HBO privacy management!
13. november 2018
Groningen, dinsdag 20 november 2018 van 9.30 tot 11.30 uur: voorlichting (gratis en geheel vrijblijvend) voor iedereen die geïnteresseerd is in de opleidingsmogelijkheden van Frijlande, door Jan de Wit en Heleen van Balen: * Post HBO privacy management * Basismodule privacy management * Permanente Educatie (PE) modules * Maatwerk-/in-company trainingen Je kunt je aanmelden door vóór 17 november een mail te sturen naar secretariaat@frijlande.nl. Woensdag 12 december van 14.00 tot 16.00:...
06. november 2018
In de Structogram training leer je om je eigen persoonlijkheid te begrijpen, het Triogram is een techniek waarmee je de persoonlijkheid van anderen leert analyseren. Het herkennen van zowel de meest dominante, als de zwakste persoonlijkheidskenmerken van de ander leiden tot een eerste stap in de richting van mensenkennis over de ander.
31. oktober 2018
Nieuwsbrief met o.a. informatie over de opleidingenvoorlichtingsochtend op 20 november, de "Proeverij Frijlande opleidingen" bij ZorgpleinNoord op 12 december en de laatste opleidingen in 2018: Basismodule en Triogram training.
17. oktober 2018
Ondernemers vragen zich geregeld af hoe het kan dat het niet lukt om vacatures vervuld te krijgen. In hun project MKB@Work kwamen Ellen Offers en Petra Oden in contact met ondernemers die zich hierbij niet neerleggen, maar juist kansen benutten voor mensen die op zoek zijn naar werk, zoals directeur Heleen van Balen van Frijlande.
16. oktober 2018
16 oktober: Permanente Educatie (PE) module "inleiding privacy & morele dilemma's" met privacy dilemma's uit de praktijk. Deze module wordt vorm gegeven door middel van een combinatie van theorie, casuïstiek en het "morele privacy dilemmaspel" en is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.
10. september 2018
Om kennis te onderhouden en de ontwikkelingen bij te houden op het gebied van privacy management, organiseert Frijlande Permanente Educatie (PE) activiteiten. De PE-modules zijn een goede aanvulling op de bij Frijlande gevolgde opleiding, maar ze zijn ook geschikt voor diegene die uitsluitend geïnteresseerd is in het specifieke onderwerp.
27. augustus 2018
Het nieuwe adres: Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen

Meer weergeven