David Bos, manager Kwaliteit & Privacy bij arbodienst VerzuimWeg in Haren    

David heeft heeft in februari 2018 de studie Post HBO Privacy Management bij Frijlande afgerond en is daarmee opgeleid tot geregistreerd privacy manager/Functionaris Gegevensbescherming

 

Omdat sinds 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht is, heeft hij in mei 2019 een artikel geschreven over een terugblik op 1 jaar AVG. In het artikel geeft hij uitleg over de projectmatige manier waarop VerzuimWeg de implementatie heeft aangepakt. Hij heeft samen met collega's een AVG-checklist gemaakt en deze tijdens workshops beschikbaar gesteld aan hun klanten. 

 

Klik op de knop om het artikel te lezen:


 

Ellen Offers en Petra Oden: opleiden voor de krapte op de arbeidsmarkt    

Ondernemers vragen zich regelmatig af hoe het kan dat het niet lukt om vacatures vervuld te krijgen.

In hun project MKB@Work kwamen Ellen Offers en Petra Oden in contact met ondernemers die zich hierbij niet neerleggen, maar juist kansen benutten voor mensen die op zoek zijn naar werk, zoals Frijlande. Lees hier het artikel:  


Else Fokkinga, geregistreerd privacy manager en functionaris gegevensbescherming    

Else heeft in oktober 2017 de studie Post HBO Privacy Management bij Frijlande afgerond. 

Als praktijkopdracht heeft ze onderzoek gedaan naar in hoeverre het recht op inzage volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is ingeregeld bij het UMCG.  Hierbij heeft ze gebruik gemaakt van het Privacy Management Procesmodel van Frijlande. Hieronder het artikel dat ze er over heeft geschreven. 

 

 

 

Klik op de knop om het artikel te downloaden:


 

Johan Harkema is Information Security & Data Privacy Officer bij NDC mediagroep en heeft op 7 juni 2018 het diploma Post HBO privacy management behaald.

Johan heeft zijn ervaring met de Post HBO opleiding opgeschreven. Lees HIER zijn testimonial.

 

Op 23 mei 2018 heeft het Friesch Dagblad een artikel over zijn werk geplaatst. NDC Mediagroep heeft als uitgever met een bijzonderheid in de privacywetgeving te maken: de persvrijheid.

 

 

Klik op de knop om het artikel te downloaden: