Ellen Offers en Petra Oden: opleiden voor de krapte op de arbeidsmarkt

Ondernemers vragen zich geregeld af hoe het kan dat het niet lukt om vacatures vervuld te krijgen.

In hun project MKB@Work kwamen Ellen Offers en Petra Oden in contact met ondernemers die zich hierbij niet neerleggen, maar juist kansen benutten voor mensen die op zoek zijn naar werk, zoals directeur Heleen van Balen van Frijlande. Lees hier het artikel:

Else Fokkinga, geregistreerd privacy manager en functionaris gegevensbescherming

Else heeft in oktober 2017 de studie Post HBO Privacy Management bij Frijlande afgerond.

Als praktijkopdracht heeft ze onderzoek gedaan naar in hoeverre het recht op inzage volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is ingeregeld bij het UMCG.  Hierbij heeft ze gebruik gemaakt van het Privacy Management Procesmodel van Frijlande. Hieronder het artikel dat ze er over heeft geschreven.

Klik op de knop om het artikel te downloaden:

Johan Harkema is Information Security & Data Privacy Officer bij NDC mediagroep en heeft op 7 juni 2018 het diploma Post HBO privacy management behaald.

Johan heeft zijn ervaring met de Post HBO opleiding opgeschreven. Lees HIER zijn testimonial.

Op 23 mei 2018 heeft het Friesch Dagblad een artikel over zijn werk geplaatst. NDC Mediagroep heeft als uitgever met een bijzonderheid in de privacywetgeving te maken: de persvrijheid.

Klik op de knop om het artikel te downloaden: