Laden Evenementen

De AVG biedt de mogelijkheid om een certificering aan te vragen over een proces van verwerking, een middel voor verwerking of een daarbij ondersteunend middel zoals een beveiliging te laten toetsen.

Welke mogelijkheden bieden deze AVG-certificaten?

Er wordt een doorkijk gegeven in de goedgekeurde criteria beschreven in de BC 5701. Ook worden er vergelijkingen getrokken met het inrichten van een Privacy Information Management System (PIMS) op grond van de ISO 27701 en de waarde van keurmerken zonder bekrachtiging van de AP.

Klik hier voor uitgebreide opleidingsinformatie: De zin en onzin van privacy certificeringen


In het bezit van het certificaat CIPP/E, CIPM of CIPT? Na afronding van deze opleiding kunnen 3 CPE punten worden aangevraagd bij IAPP. Meer informatie: IAPP credits


PE module

Gediplomeerden post-hbo privacy management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM), Certified Data Protection Officer (CDPO) en/of Certified Chief Information Security Officer (C²ISO) voeren. Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) per jaar hebben gevolgd. Deze training geldt als ‘Permanente Educatie’ module om de titel met één jaar te verlengen.


Praktisch

Donderdag 12 september 2024 van 9.30 – 12.30 uur in Groningen of Hoogeveen

Docent: Regina Valk

Graag bij inschrijving aangeven welke locatie de voorkeur heeft.

Deze gaat door op de locatie waar de meeste inschrijvingen voor worden ontvangen.

Genoemde prijs is excl. btw. en incl. lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 25,00 (graag bij inschrijving doorgeven)

Deze pagina delen, via