Laden Evenementen

Op dinsdag 14 mei 2024 wordt het TT Circuit Assen dé locatie voor een dag vol inspiratie, netwerken en mogelijkheden. Een gevarieerd programma met workshops, presentaties en interactieve sessies die jou helpen bij het zetten van de volgende stap in je leven, opleiding of carrière.

StartFest is verre van een traditionele banenmarkt; het is een inspirerend festival dat draait om het ontdekken van talenten en het laten groeien van vaardigheden. Het is bedoeld voor iedereen die zich wil oriënteren op een volgende stap in hun leven, opleiding of carrière. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat, een carrière switch overweegt, of gewoon op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, StartFest biedt de mogelijkheid om te ontdekken, te leren en te groeien.

Frijlande omscholingstrajecten

Er is een grote behoefte aan professionals die ervoor zorgen dat de privacy en informatiebeveiligingsaspecten binnen organisaties goed geborgd worden en structureel onderhouden.

De post-hbo opleidingen van Frijlande zijn ook zeer geschikt als OMSCHOLINGSTRAJECT, omdat een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage, bij de eigen werkgever of elders.

Omdat de eigen praktijksituatie centraal staat, is bij afronding van een post-hbo opleiding voor de organisatie een project op het gebied van privacy of security uitgevoerd.

Op StartFest kun je op een actieve manier kennismaken met het vakgebied en geven we je graag uitleg over de mogelijkheden via de post-hbo opleidingen.

Deze pagina delen, via