Laden Evenementen

Voor de privacy professional die in 1 ochtend meer wil weten over de achtergrond en theorie van DPIA’s.

Op dezelfde dag kan ‘s middags de training ‘Aan de slag met een DPIA’ worden gevolgd, met dezelfde docent. Daarin ga je praktisch aan de slag met het uitvoeren van DPIA’s. Deelnemers aan ‘Aan de slag met een DPIA’ moeten de training ‘Risicogebaseerde aanpak AVG’ met de theorie over DPIA’s (op dezelfde dag of eerder) hebben gevolgd.

Klik hier voor uitgebreide opleidingsinformatie: Risicogebaseerde aanpak AVG (theoretisch kader)


In het bezit van het certificaat CIPP/E, CIPM of CIPT? Na afronding van deze opleiding kunnen 3 CPE punten worden aangevraagd bij IAPP. Meer informatie: IAPP credits


(C)PE module

Gediplomeerden post-hbo Privacy Management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Gediplomeerden post-hbo Data Protection Officer krijgen gedurende één jaar de titel Certified Data Protection Officer (CDPO).

Om de titel(s) te behouden moet jaarlijks minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) worden gevolgd om de titel steeds met één jaar te verlengen. Deze cursus geldt als PE module.


Praktisch

Woensdag 9 oktober 2024 van 9.30 – 12.30 uur in Groningen, Hoogeveen of Zwolle.

Docent: Michel Boot

Graag bij inschrijving aangeven welke locatie de voorkeur heeft.

Deze gaat door op de locatie waar de meeste inschrijvingen voor worden ontvangen.

Genoemde prijs is excl. btw. en incl. lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 25,00 (graag bij inschrijving doorgeven)

Vervolg

Aansluitend kan de training ‘Aan de slag met een DPIA‘ worden gevolgd. Om deel te kunnen nemen aan deze praktische vervolgtraining dient eerst de theoretische training ‘Risicogebaseerde aanpak AVG’ te zijn gevolgd, op dezelfde dag of eerder.

Deze pagina delen, via