Laden Evenementen

In ‘Risico gestuurd privacy management’ wordt dieper ingegaan op de door de AVG gehanteerde risico gebaseerde aanpak bij de verwerking en het beschermen van persoonsgegevens. Er wordt een werkwijze gegeven die in de eigen organisatiecontext verder uitgebouwd kan worden.

Docent Robert Eleveld is Certified Privacy Manager (CPM) en heeft jarenlange ervaring als privacy adviseur, privacy officer en privacy manager, zowel bij de overheid als in de financiële dienstverlening.

Uitgebreide informatie: Risico gestuurd Privacy Management

PE module

Gediplomeerden post-hbo Privacy Management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Gediplomeerden post-hbo Data Protection Officer krijgen gedurende één jaar de titel Certified Data Protection Officer (CDPO).

Om de titel(s) te behouden moet jaarlijks minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) worden gevolgd om de titel steeds met één jaar te verlengen. Deze cursus geldt als PE module.

Praktisch

Datum: donderdag 14 september 2023

Lestijd: 9.30 – 12.30 uur

Docent: Robert Eleveld, privacy specialist, jarenlange ervaring zowel bij de overheid als in de financiële dienstverlening.

Leslocatie: Groningen of Zwolle. Bij inschrijving svp leslocatie voorkeur opgeven.

Prijs: € 229,00 inclusief (digitaal) lesmateriaal, bewijs van deelname en koffie/thee

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 20,00 (svp bij inschrijving doorgeven)

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Deze pagina delen, via