Laden Evenementen

De post-hbo registeropleiding Data Protection Officer (DPO) richt zich op formele toezichthouders zoals Functionarissen voor Gegevensbescherming, interne compliance toezichthouders, informatiebeveiligingsfunctionarissen, maar ook op controllers, auditors en accountants.

Er wordt geleerd hoe toezichtvraagstukken het best georganiseerd kunnen worden. Er wordt rekening gehouden met alle soorten/type organisaties.

In de opleiding worden de nieuwste inzichten van de wetgever, de rechtspraak, externe toezichthouders en andere relevante stakeholders aangereikt. Evenals de professionalisering van gespreksvaardigheden, advisering en rapportage.

Programma

Het programma van de 19-daagse post-hbo opleiding Data Protection Officer (DPO) bestaat uit twee onderdelen:

  1. het volgen van het programma van de post-hbo opleiding Privacy Management voor het leggen van de basis als privacy professional en
  2. het daarna volgen van de specifieke Kopstudie DPO voor het professionaliseren als toezichthouder (FG/DPO).

De opleiding is geaccrediteerd door het CPION. Dit betekent dat er na succesvolle afronding een officieel erkend post-hbo diploma wordt verstrekt en dat de titel Certified Data Protection Officer (CDPO) mag worden gevoerd.

Post-hbo DPO duurt totaal 19 lesdagen inclusief examendag, 1 lesdag per week. De prijs is inclusief lesmateriaal, examen, koffie/thee en lunch.

Al in het bezit bent van het diploma Post-hbo Privacy Management van Frijlande? Dan hoeft uitsluitend nog het 6-daagse DPO deel, de Kopstudie post-hbo DPO, te worden gevolgd.

Uitgebreide informatie over de opleiding: POST-HBO DATA PROTECTION OFFICER

Deze pagina delen, via