Laden Evenementen

Training bedoeld voor interne toezichthouders, zoals privacy officers en Functionarissen voor de Gegevensbescherming (FG)

De volgende leerdoelen centraal:

  • Weten wie binnen de organisatie, ten aanzien van toezicht op privacy en gegevensbescherming, welke verantwoordelijkheid heeft;
  • Tot een AVG toezichtstelsel komen dat bij zijn/haar organisatie past;
  • Het toezichtstelsel inbedden in de plannings-, controle- en verbetercyclus en/of audittrail die de organisatie hanteert.

Voor alle informatie over deze opleiding zie de UITGEBREIDE OPLEIDINGSINFORMATIE

Bewijs van deelname

Alle deelnemers ontvangen na afloop een digitaal bewijs van deelname.


In het bezit van het certificaat CIPP/E, CIPM of CIPT? Na afronding van deze opleiding kunnen 3 CPE punten worden aangevraagd bij IAPP. Meer informatie: IAPP credits


(C)PE module

Gediplomeerden post-hbo Privacy Management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Gediplomeerden post-hbo Data Protection Officer krijgen gedurende één jaar de titel Certified Data Protection Officer (CDPO).

Om de titel(s) te behouden moet jaarlijks minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) worden gevolgd om de titel steeds met een jaar te verlengen. Deze cursus geldt als PE module.


Kosten

De prijs is € 229,00 inclusief digitaal lesmateriaal, bewijs van deelname en koffie/thee, exclusief btw.

Optioneel: voor € 25 extra kan een lunch worden bijgeboekt. Svp bij inschrijving aangeven of je wel of niet wilt lunchen.


Vervolgcursus: NORMA invullen t.b.v. de eigen organisatie

Een verdiepingsslag op NORMA en onder begeleiding een begin maken met het realiseren van jouw toezichtskader is ook mogelijk.

Deze pagina delen, via