Laden Evenementen

Voor de privacy professional die in 1 ochtend meer wil weten over de achtergrond en theorie van DPIA’s.

Op dezelfde dag kan ‘s middags de training ‘Aan de slag met een DPIA’ worden gevolgd, met dezelfde docent. Daarin ga je praktisch aan de slag met het uitvoeren van DPIA’s. Deelnemers aan ‘Aan de slag met een DPIA’ moeten de training ‘Risicogebaseerde aanpak AVG’ met de theorie over DPIA’s (op dezelfde dag of eerder) hebben gevolgd.

Klik hier voor uitgebreide opleidingsinformatie: Risicogebaseerde aanpak AVG (theoretisch kader)

Praktisch

STARTGARANTIE: dinsdag 18 april 2023 van 9.30 – 12.30 uur

Genoemde prijs is excl. btw. en incl. lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 15,00

Vervolg

Aansluitend kan de training ‘Aan de slag met een DPIA‘ worden gevolgd. Om deel te kunnen nemen aan deze praktische vervolgtraining dient eerst de theoretische training ‘Risicogebaseerde aanpak AVG’ te zijn gevolgd, op dezelfde dag of eerder.

PE module

De training is bedoeld voor privacy professionals.

Ook in het bezit van het diploma post-hbo privacy management van Frijlande? Gediplomeerden mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) per jaar hebben gevolgd. Deze training geldt als ‘Permanente Educatie’ module om de titel met één jaar te verlengen.

STAP-budget

Omdat Frijlande een NRTO-erkende opleider is, komen alle Frijlande trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving voor vergoeding uit het STAP-budget in aanmerking.