Laden Evenementen

Cursus voor privacy professionals.

Een middag praktisch aan de slag met het uitvoeren van DPIA’s. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het geven van een praktische werkwijze als onderdeel van ontwerp-, ontwikkel- en projectuitvoeringsprocessen zoals die binnen de organisatie worden gehanteerd. 

De praktische uitvoering is gebaseerd op het door het Rijk gepubliceerde proceskader voor de overheid. Er is voor dit proceskader gekozen, omdat deze in de opzet en het gebruik heel praktisch is. 

Deelnemers moeten de training ‘Risicogebaseerde aanpak AVG (theoretisch kader) hebben gevolgd, op dezelfde dag (‘s ochtends) of eerder.

Klik op de volgende link voor uitgebreide informatie over deze training: AAN DE SLAG MET EEN DPIA

Genoemde prijs is exclusief btw en inclusief (digitaal) lesmateriaal, koffie/thee en lunch.


In het bezit van het certificaat CIPP/E, CIPM of CIPT? Na afronding van deze opleiding kunnen 3 CPE punten worden aangevraagd bij IAPP. Meer informatie: IAPP credits


(C)PE module

Gediplomeerden post-hbo Privacy Management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Gediplomeerden post-hbo Data Protection Officer krijgen gedurende één jaar de titel Certified Data Protection Officer (CDPO).

Om de titel(s) te behouden moet jaarlijks minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) worden gevolgd om de titel steeds met één jaar te verlengen. Deze cursus geldt als PE module.


Praktisch

Woensdag 10 april 2024 van 12.30 – 16.30 uur in Groningen of in Zwolle

Graag bij inschrijving aangeven welke locatie de voorkeur heeft.

Deze gaat door op de locatie waar de meeste inschrijvingen voor worden ontvangen.

Docent: Michel Boot

Genoemde prijs is excl. btw. en incl. lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 25,00

Na afronding wordt een digitaal bewijs van deelname verstrekt.

Deze pagina delen, via