Laden Evenementen

Een middag praktisch aan de slag met het uitvoeren van DPIA’s. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het geven van een praktische werkwijze als onderdeel van ontwerp-, ontwikkel- en projectuitvoeringsprocessen zoals die binnen de organisatie worden gehanteerd. 

De praktische uitvoering is gebaseerd op het door het Rijk gepubliceerde proceskader voor de overheid. Er is voor dit proceskader gekozen, omdat deze in de opzet en het gebruik heel praktisch is. 

Deelnemers moeten de training ‘Risicogebaseerde aanpak AVG (theoretisch kader) hebben gevolgd, op dezelfde dag (‘s ochtends) of eerder.

Klik op de volgende link voor uitgebreide informatie over deze training: AAN DE SLAG MET EEN DPIA

Genoemde prijs is exclusief btw en inclusief (digitaal) lesmateriaal, koffie/thee en lunch.

Praktisch

STARTGARANTIE: dinsdag 18 april 2023 van 12.30 – 16.30 uur

Genoemde prijs is excl. btw. en incl. lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 15,00

Alle deelnemers ontvangen na afloop een digitaal bewijs van deelname.

PE module

De training is bedoeld voor privacy professionals.

Ook in het bezit van het diploma post-hbo privacy management van Frijlande? Gediplomeerden mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) per jaar hebben gevolgd. Deze training geldt als ‘Permanente Educatie’ module om de titel met één jaar te verlengen.

STAP-budget

Omdat Frijlande een NRTO-erkende opleider is, komen alle Frijlande trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving voor vergoeding uit het STAP-budget in aanmerking.