Laden Evenementen

De theorie van het gebruik van de online tool NORMA is onderdeel in de training ‘Inhoud en invulling geven aan toezicht op de bescherming van persoonsgegevens’. Met deze online tool van Frijlande kan in beeld worden gebracht en worden bijgehouden hoe een organisatie ervoor staat wat betreft privacy en gegevensbescherming.

Na het theoretische deel over NORMA in de ‘Toezicht’ training (‘s ochtends) is aanvullend ‘s middags het middagdeel te volgen, waarin een start wordt gemaakt met het realiseren van een toezichtkader door NORMA daadwerkelijk te gaan gebruiken voor de eigen organisatie.

UITGEBREIDE INFORMATIE: NORMA PRAKTIJK TRAINING

Lestijd: 13.30 – 16.30 uur

Docentmr. Regina Valk, werkzaam als FG bij en gebruiker van NORMA in meerdere organisaties

Prijs: € 229,00 inclusief lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 20,00

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Uitgebreide informatie over NORMA: NORMA toezichtkader

Bewijs van deelname

Alle deelnemers ontvangen na afloop een digitaal bewijs van deelname.

PE module

Gediplomeerden post-hbo privacy management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie per jaar hebben gevolgd. Deze training geldt als ‘Permanente Educatie’ module om de titel met één jaar te verlengen.

STAP-budget

Omdat Frijlande een NRTO-erkende opleider is, komen alle Frijlande trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving voor vergoeding uit het STAP-budget in aanmerking.

Genoemde prijs is inclusief lesmateriaal, bewijs van deelname, koffie/thee, exclusief btw.