Laden Evenementen

De theorie van het gebruik van de online tool NORMA is onderdeel in de training ‘Inhoud en invulling geven aan toezicht op de bescherming van persoonsgegevens’. Met deze online tool van Frijlande kan in beeld worden gebracht en worden bijgehouden hoe een organisatie ervoor staat wat betreft privacy en gegevensbescherming.

Na het theoretische deel over NORMA in de ‘Toezicht’ training (‘s ochtends) is aanvullend ‘s middags het middagdeel te volgen, waarin een start wordt gemaakt met het realiseren van een toezichtkader door NORMA daadwerkelijk te gaan gebruiken voor de eigen organisatie.

UITGEBREIDE INFORMATIE: NORMA PRAKTIJK TRAINING


In het bezit van het certificaat CIPP/E, CIPM of CIPT? Na afronding van deze opleiding kunnen 3 CPE punten worden aangevraagd bij IAPP. Meer informatie: IAPP credits

(C)PE module

Gediplomeerden post-hbo Privacy Management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Gediplomeerden post-hbo Data Protection Officer krijgen gedurende één jaar de titel Certified Data Protection Officer (CDPO).

Om de titel(s) te behouden moet jaarlijks minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) worden gevolgd om de titel steeds met één jaar te verlengen. Deze cursus geldt als PE module.


Praktisch

Lestijd: 13.30 – 16.30 uur

Docentmr. Regina Valk, werkzaam als FG bij en gebruiker van NORMA in meerdere organisaties

Prijs: € 229,00 inclusief lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 20,00 (graag doorgeven bij inschrijven)

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Deze pagina delen, via