Laden Evenementen

De meeste bedrijven hebben een schat aan data. Hier kan veel kennis uit gehaald worden wanneer dit slim wordt gekoppeld en bevraagd. Bijvoorbeeld in het kader van (wetenschappelijke) onderzoeken, voor de kwaliteit van de zorg, voor administratieve doeleinden, productontwikkeling etc.

In deze training van een dagdeel neemt een specialist op het gebied van secundair gebruik van persoonsgegevens de deelnemer mee in hoe de beginselen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), gekoppeld aan het verwerken van persoonsgegevens, zich met secundair gebruik verhouden. De training is op een interactieve manier opgezet waarbij aan kleine opdrachten wordt gewerkt en verschillende discussies worden gevoerd.

Voor alle informatie over deze opleiding klik op de volgende link: UITGEBREIDE OPLEIDINGSINFORMATIE

Genoemde prijs is excl. btw en incl. digitaal lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname.

PE module

Gediplomeerden post-hbo privacy management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) per jaar hebben gevolgd. Deze training geldt als ‘Permanente Educatie’ module om de titel met één jaar te verlengen.

Genoemde prijs is inclusief lesmateriaal en koffie/thee, exclusief btw.

STAP-budget

Omdat Frijlande een NRTO-erkende opleider is, komen alle Frijlande trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving voor vergoeding uit het STAP-budget in aanmerking.

Deze pagina delen, via