Laden Evenementen

De meeste bedrijven hebben een schat aan data. Hier kan veel kennis uit gehaald worden wanneer dit slim wordt gekoppeld en bevraagd. Bijvoorbeeld in het kader van (wetenschappelijke) onderzoeken, voor de kwaliteit van de zorg, voor administratieve doeleinden, productontwikkeling etc.

In deze training van een dagdeel neemt een specialist op het gebied van secundair gebruik van persoonsgegevens de deelnemer mee in hoe de beginselen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), gekoppeld aan het verwerken van persoonsgegevens, zich met secundair gebruik verhouden. De training is op een interactieve manier opgezet waarbij aan kleine opdrachten wordt gewerkt en verschillende discussies worden gevoerd.

Voor alle informatie over deze opleiding klik op de volgende link: UITGEBREIDE OPLEIDINGSINFORMATIE

Genoemde prijs is excl. btw en incl. digitaal lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname.

(C)PE module en IAPP credits

Het doel van Permanente Educatie (Continuing Professional Education) is de kennis en vaardigheden van een deskundige op peil te houden en te verbreden of verdiepen, waarmee de kwaliteit van de beroepsuitoefening wordt gewaarborgd. De trainingen van Frijlande gelden als (C)PE modules.

Gediplomeerden post-hbo privacy management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Gediplomeerden post-hbo data protection officer krijgen gedurende één jaar de titel Certified Data Protection Officer (CDPO). Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie per jaar volgen om de titel met één jaar te verlengen.

In het bezit van een IAPP certificaat? Op basis van het Frijlande bewijs van deelname kunnen 3 CPE credits worden aangevraagd bij IAPP. Dit geldt voor:

  • CIPP/A
  • CIPP/C
  • CIPP/E
  • CIPP/US
  • CIPM
  • CIPT

Deze pagina delen, via