Laden Evenementen

De post-hbo registeropleiding Data Protection Officer (DPO) richt zich op formele toezichthouders zoals Functionarissen voor Gegevensbescherming, interne compliance toezichthouders, informatiebeveiligingsfunctionarissen, maar ook op controllers, auditors en accountants.

Concreet gaat het in de opleiding om het ontwikkelen van de bij de context van de organisatie passende handelswijze ten aanzien van toezicht. Frijlande noemt dit de ‘modus operandi‘ van de DPO.

In de opleiding worden de nieuwste inzichten van de wetgever, de rechtspraak, externe toezichthouders en andere relevante stakeholders aangereikt. Evenals de professionalisering van gespreksvaardigheden, advisering en rapportage.

Toelatingseis Kopstudie post-hbo DPO

Om het 6-daagse DPO deel te kunnen volgen moet de opleiding post-hbo Privacy Management bij Frijlande zijn gevolgd.

De opleiding is geaccrediteerd door het CPION. Dit betekent dat er na succesvolle afronding een officieel erkend post-hbo diploma wordt verstrekt en dat de titel Certified Data Protection Officer (CDPO) mag worden gevoerd.

In de opleiding ligt de nadruk op het functioneren als toezichthouder in een organisatie.

Post-hbo DPO duurt totaal 6 lesdagen inclusief examendag, 1 lesdag per week. De prijs is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch.

Uitgebreide informatie over de opleiding: POST-HBO DATA PROTECTION OFFICER


In het bezit van het certificaat CIPP/E, CIPM of CIPT? Na afronding van deze opleiding kunnen 12 CPE punten worden aangevraagd bij IAPP. Meer informatie: IAPP credits


Lesdagen:

  1. 13 februari 2025
  2. 27 februari 2025
  3. 06 maart 2025
  4. 13 maart 2025
  5. 20 maart 2025
  6. 03 april 2025 (examen)

Deze pagina delen, via