Laden Evenementen

Bijeenkomst over inhoudelijke vraagstukken voor privacy professionals zoals privacy officers, functionarissen gegevensbescherming, privacy juristen, beleidsmedewerkers met privacy uitvoeringstaken en overige belangstellenden.

Bedoeld om de deskundigheid van privacy professionals te vergroten en de kwaliteit van het werk te verbeteren. Er is ruimte om ervaringen te delen en verbinding te leggen met gelijkgestemden. Alle informatie blijft binnen de groep en wordt niet gedeeld, tenzij anders wordt afgesproken. Gedurende de intervisie wordt een vertrouwde omgeving gecreëerd waarin iedere deelnemer een bijdrage levert.

De intervisie wordt geleid door een ervaren docent/privacy jurist met veel ervaring in de verschillende sectoren op de werkvloer.

Uitgebreide informatie over deze training: LEREN UIT DE PRAKTIJK

Praktisch

woensdag 20 september 2023 van 13.30 – 16.30 uur

Genoemde prijs is excl. btw, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 20,00 (excl. btw)

PE module

De training is bedoeld voor privacy professionals.

Ook in het bezit van het diploma post-hbo privacy management van Frijlande? Gediplomeerden mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) per jaar hebben gevolgd. Deze training geldt als ‘Permanente Educatie’ module om de titel met één jaar te verlengen.

STAP-budget

Omdat Frijlande een NRTO-erkende opleider is, komen alle Frijlande trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving voor vergoeding uit het STAP-budget in aanmerking.

Deze pagina delen, via