Laden Evenementen

Omdat een zelfbedachte uitvinding of creatie van grote waarde kan zijn, is het belangrijk om deze te beschermen met het intellectueel eigendomsrecht. De eigenaar van het intellectueel eigendomsrecht heeft het exclusieve recht (alleenrecht), waarmee alleen de eigenaar de uitvinding of creatie kan gebruiken, verhuren, verhandelen, commercieel aanbieden, in het economisch verkeer brengen, in voeren en/of op voorraad hebben.

De eigenaar kan bepalen wie de uitvinding of creatie mag gebruiken.

Intellectueel eigendomsrecht omvat onderwerpen zoals octrooien, merken, auteursrecht en handelsgeheimen.

Docent mr. Douglas Mensink heeft jarenlange ervaring in de advocatuur en in het vakgebied ICT en Recht, met Intellectueel eigendomsrecht, ICT recht en Internetrecht als specialisatie.

Uitgebreide informatie: Intellectueel eigendomsrecht

PE module

Gediplomeerden post-hbo privacy management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie per jaar hebben gevolgd. Deze training geldt als ‘Permanente Educatie’ (PE) module om de titel met één jaar te verlengen.

STAP-budget

Omdat Frijlande een NRTO-erkende opleider is, komen alle Frijlande trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving voor vergoeding uit het STAP-budget in aanmerking.

Alle deelnemers ontvangen na afloop een digitaal bewijs van deelname.

Praktisch

Datum: dinsdag 5 september 2023

Lestijd: 13.30 – 16.30 uur

Docentmr. Douglas Mensink, jurist en advocaat, gespecialiseerd in ICT recht, IE recht, Internetrecht en Privacy

Leslocatie: Groningen of Zwolle. Bij inschrijving svp leslocatie voorkeur opgeven.

Prijs: € 229,00 inclusief lesmateriaal, koffie/thee en bewijs van deelname

Optioneel: lunch om 12.30 uur voor € 20,00

Bewijs van deelname: alle deelnemers ontvangen na afloop een digitaal bewijs van deelname

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

PE module

Gediplomeerden post-hbo privacy management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie (PE) per jaar hebben gevolgd. Deze training geldt als ‘Permanente Educatie’ module om de titel met één jaar te verlengen.

Genoemde prijs is inclusief lesmateriaal en koffie/thee, exclusief btw.

STAP-budget

Omdat Frijlande een NRTO-erkende opleider is, komen alle Frijlande trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving voor vergoeding uit het STAP-budget in aanmerking.