Laden Evenementen

Om organisaties te dwingen persoonsgegevens goed te beveiligen is sinds 2018 de Europese privacy wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht.

Door de komst van de AVG is het nieuwe kansrijke vakgebied “privacy management” ontstaan, omdat technische en organisatorische maatregelen moeten worden genomen om aan de AVG regelgeving te voldoen, maar ook de juiste mindset nodig is bij zowel management als medewerkers.

De opleiding post-hbo privacy management van Frijlande heeft sinds 2016 het predicaat registeropleiding van de Stichting Post-hbo (SPHBO), na een positief advies van de toetsingscommissie van het CPION (Lloyd’s register), de centrale organisatie voor het toetsen, diplomeren en registreren van post initiële opleidingen. Dit betekent dat deelnemers die de opleiding succesvol afronden een officieel erkend post-hbo diploma ontvangen. De opleiding van Frijlande is de enige door SPHBO/CPION geaccrediteerde opleiding op het gebied van privacy in Nederland.

De opleiding richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij, verantwoordelijk zijn voor en/of taken hebben op het gebied van privacy, zoals de Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer).

Frijlande heeft de Post-hbo opleiding zo ontwikkeld dat deze is toe te passen in alle soorten organisaties. Het unieke is dat privacy management wordt gecombineerd met projectmanagement en verandermanagement en de opleiding is gericht op de praktijk.

De opleiding duurt 4 maanden, 1 lesdag per week in Groningen en de volgende gaat van start op 10 februari 2022. Nog even tijd nodig om te beslissen over deelname? Neem dan een optie op een cursusplek, dan spreken we een datum af tot wanneer we een plek vrijhouden.

Liever individueel uitleg over de opleiding? Mail naar secretariaat@frijlande.nl of bel 05 98 62 65 00

Meer informatie: post-hbo privacy management

Aanmelden