Laden Evenementen

Organisaties zijn zich steeds bewuster van de risico’s van het werken met (privacy) gevoelige gegevens. Er is dan ook een grote behoefte aan professionals die ervoor zorgen dat de privacy en informatiebeveiligingsaspecten binnen de organisatie goed geborgd worden en structureel onderhouden.

Alle privacy en security cursussen en opleidingen van Frijlande zijn ontwikkeld op basis van de praktijk en toe te passen in alle soorten organisaties.

Frijlande leert in de post-hbo privacy management opleiding en de opleiding tot Data Protection Officer hoe AVG privacy wet- en regelgeving in een organisatie kan worden geïmplementeerd en onderhouden. In de post-hbo opleiding tot Chief Information Security Officer wordt geleerd hoe security en informatiebeveiligingsvraagstukken kunnen worden georganiseerd en uitgevoerd.

Omdat communicatieve vaardigheden ook heel belangrijk zijn om de juiste maatregelen efficiënt te kunnen implementeren, wordt ook aandacht besteed aan advies- en presentatievaardigheden.

De post-hbo opleidingen zijn ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage, bij de eigen werkgever of elders. Omdat de eigen praktijksituatie centraal staat, is bij afronding van een post-hbo opleiding voor de organisatie een project op het gebied van privacy of security uitgevoerd.

Na succesvolle afronding wordt een officieel erkend post-hbo diploma verstrekt door de Stichting Post-hbo (SPHBO)/CPION (Lloyd’s register).

Tijdens de informatiebijeenkomst geven docenten uitleg over de opleiding, is er gelegenheid vragen te stellen en is bedoeld voor:

  • degene die meer wil weten over de post-hbo opleidingen van Frijlande
  • degene die meer wil weten over omscholing naar het kansrijke privacy of security vak
  • werkzoekenden
  • loopbaanbegeleiders
  • werkadviseurs/-coaches

Post-hbo opleidingen:

Meer weten?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een opleidingsadvies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Liever op maat of in-company?

Frijlande kan veel van haar opleidingen en trainingen ook op maat en/of in-company verzorgen. Er worden dan praktijksituaties uit uw eigen organisatie gebruikt of er worden specifieke thema's en modules in vaardigheden en technieken toegevoegd. Bijvoorbeeld awareness programma's voor de gehele organisatie. We maken graag een offerte.

Deze pagina delen, via