Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Meer weten over de (om)scholingsmogelijkheden tot privacy manager?

Meld je dan aan voor een online live informatiesessie, na aanmelding stuurt Frijlande inloggegevens.

Frijlande maakt gebruik van videobeldienst Jitsi Meet, bij gebruik van een laptop of pc hoeft er niets gedownload te worden en ook hoeft er geen account te worden aangemaakt. Om deel te kunnen nemen aan het gesprek is een apparaat nodig met een microfoon en een luidspreker. Jitsi Meet kan ook gebruikt worden via een app op een smartphone, maar dan moet eerst de Jitsi app gedownload worden.

Er wordt tijdens een informatiesessie door Jan de Wit live voorlichting gegeven over de Post HBO opleiding privacy management. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over deze opleiding, de andere privacy opleidingen en over de functie privacy manager en Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer). De volgende Post HBO opleiding gaat van start op 28 januari 2021.

De Post-hbo opleiding privacy management richt zich op alle functionarissen die betrokken zijn bij en/of taken hebben op het gebied van privacy.
De opleiding is zo ontwikkeld, dat deze is toe te passen in alle soorten organisaties, is gericht op de praktijk en is ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat naast de opleiding een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage.

Het unieke in de opleiding is dat privacy management wordt gecombineerd met project- en verandermanagement.

Meer info? Zie: flyer informatiebijeenkomst.

Aanmelden

Informatiebijeenkomst

16 december 2020 @ 17:00 - 19:00

Informatiebijeenkomst

13 januari @ 17:00 - 18:00