Laden Evenementen

Privacy versus AI

Docent Gerard Ritsema van Eck neemt je mee in wat verstaan wordt onder algoritmes, Artificial Intelligence en generatieve AI. Gerard is universitair docent aan de Rijksuniversiteit Groningen en docent privacy recht bij Frijlande.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Wat is AI, en wat niet?
  • Impact op privacy en gegevensbescherming van AI
  • De Europese AI-verordening

Ook wordt in gegaan op de gevolgen van deze vormen voor de bescherming van de persoonsgegevens.

Hoe kun je als privacy professional jouw organisatie helpen om het beste uit de ontwikkelingen te halen zonder voorbij te gaan aan de belangen van betrokkenen die geraakt kunnen worden?

Voor alle informatie over deze opleiding klik op de volgende link:  

UITGEBREIDE OPLEIDINGSINFORMATIE

€ 475,00 excl. btw en incl. digitaal lesmateriaal, lunch, koffie/thee en bewijs van deelname.


PE module titel CPM en CDPO en IAPP credits

Het doel van Permanente Educatie (Continuing Professional Education) is de kennis en vaardigheden van een deskundige op peil te houden en te verbreden of verdiepen, waarmee de kwaliteit van de beroepsuitoefening wordt gewaarborgd. De trainingen van Frijlande gelden als (C)PE modules

Deze cursus geldt als Permanente Educatie module om de titel CPM en CDPO te verlengen.

Gediplomeerden post-hbo privacy management mogen gedurende één jaar na afstuderen de titel Certified Privacy Manager (CPM) voeren. Gediplomeerden post-hbo data protection officer krijgen gedurende één jaar de titel Certified Data Protection Officer (CDPO). Om de titel daarna te behouden moeten zij minimaal één module uit het Frijlande stelsel van Permanente Educatie per jaar volgen om de titel met één jaar te verlengen.

In het bezit van een IAPP certificaat? Op basis van het Frijlande bewijs van deelname kunnen 6 CPE credits worden aangevraagd bij IAPP. Dit geldt voor:

  • CIPP/E
  • CIPM
  • CIPT

Deze pagina delen, via