Privacy- en informatiebeveiligingsvraagstukken kunnen zich op verschillende manieren manifesteren en op alle niveaus van de organisatie voor doen.

Of het nu gaat om het implementeren van de gevolgen van de privacywetgeving in uw organisatie, het ontwikkelen van informatiebewustzijn en informatieveiligheid of het voeren van privacy prioriteitsdiscussie op management- of bestuursniveau. Wij helpen graag bij het vinden van een passende werkvorm en de juiste oplossing.

Enkele van onze opdrachtgevers voor advies en detachering:

Meer weten?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een advies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Integrale aanpak

Voor al onze (advies)opdrachten geldt dat wij werken vanuit een integrale aanpak. Vanuit deze integrale aanpak wordt onze kennis en ervaring op het gebied van privacy- project- en verandermanagement gecombineerd. We leveren niet alleen advies, maar kunnen het advies desgewenst ook omzetten naar concrete resultaten voor uw organisatie. We vernemen graag uw wensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!