Voor iedereen die meer wil weten over de basis van privacy management en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of over thema’s als informatiebeveiliging, cyber security, hacken en security management.

Alle privacy en security opleidingen van Frijlande zijn ontwikkeld op basis van de praktijk, alle docenten zijn werkzaam in de praktijk.

Inclusief (digitaal) lesmateriaal, bewijs van deelname, koffie/thee en lunch.

Eerstvolgende lesdata onderaan deze pagina.

Het belang van informatiebeveiliging wordt vaak flink onderschat, terwijl de gevolgen van gebrek aan informatiebeveiliging ernstig kunnen zijn. Een hack of lek kunnen ervoor zorgen dat persoonsgegevens op straat komen te liggen.

Programma

  • de basisprincipes van informatiebeveiliging en security management
  • wettelijke regels waaraan moet worden voldaan
  • hoe kan bewustwording worden gecreëerd in de organisatie?
  • cyber security: trends en ontwikkelingen
  • risicoanalyse
  • implementatie
  • compliance

Uitgebreide informatie: Introductie informatiebeveiliging in 1 dag

Naast digitaal lesmateriaal krijgen de deelnemers ook het door Jan de Wit (Frijlande) geschreven boek ‘Privacy wijzer’. In dit boek wordt het ‘privacy management vijf stappen procesmodel’ uitgelegd, dit model is ontwikkeld op basis van ervaringen uit de praktijk en is toepasbaar voor zowel kleine opdrachten als voor grote projecten.

In de basismodule wordt in 2 lesdagen kennisgemaakt met de AVG privacy wet- en regelgeving.

Als je je na afronding van de Basismodule inschrijft voor een post-hbo opleiding, dan geeft Frijlande € 500 korting op de post-hbo opleiding.

Uitgebreide informatie en inschrijven: Basismodule Privacy Management

Ook voor degene die opgeleid wil worden tot Privacy Manager, Data Protection Officer, Functionaris Gegevensbescherming of Information Security Management Professional, maar nog twijfelt of een post-hbo registeropleiding daar de geschikte opleiding voor is. De post-hbo opleidingen van Frijlande:

De eerstvolgende basisopleidingen:

Basismodule privacy management

4 september @ 09:30 - 11 september @ 16:30

Introductie informatiebeveiliging

26 september @ 09:30 - 16:30

Introductie informatiebeveiliging

18 november @ 09:30 - 16:30

Enkele van onze opdrachtgevers voor opleidingen en trainingen

Meer weten?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een opleidingsadvies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Liever op maat of in-company?

Frijlande kan veel van haar opleidingen en trainingen ook op maat en/of in-company verzorgen. Er worden dan praktijksituaties uit uw eigen organisatie gebruikt of er worden specifieke thema's en modules in vaardigheden en technieken toegevoegd. Bijvoorbeeld awareness programma's voor de gehele organisatie. We maken graag een offerte.