De Autoriteit Persoonsgegevens is actief aan het controleren of wordt voldaan aan de eisen vanuit de Wet politiegegevens (Wpg) en het Besluit politiegegevens (zie artikel onderaan deze pagina.) Er is een Wpg norm die aangeeft of de algemene Wpg organisatie goed geborgd is. Daarnaast krijg je als organisatie per domein een norm waaruit het rechtmatig handelen blijkt.  

Met het door Frijlande ontwikkelde NORMA kunnen organisatie en Functionarissen Gegevensbescherming (FG) een Wpg toezichtkader in beeld brengen.

Met NORMA breng je in beeld en houd je bij hoe jouw organisatie ervoor staat wat betreft privacy en gegevensbescherming. Het toezichtkader wordt gevisualiseerd in een aansprekend, helder, duidelijk en overzichtelijk dashboard. Het ondersteunt en bekrachtigt je verhaal, je informeert iedere relevante stakeholder in één oogopslag over de voortgang, en hoe invulling wordt gegeven aan de uitvoering van privacy en gegevensbescherming.

Demo NORMA

Maak een afspraak met Regina Valk voor een (gratis en vrijblijvende) NORMA demonstratie: rvalk@frijlande.nl

Training NORMA

Liever een verdiepingsslag op NORMA en onder begeleiding een begin maken met het realiseren van jouw toezichtskader? Schrijf je dan in voor de trainingen op 22 maart 2023:

Bij aanschaf van NORMA krijg je 50% korting op deze trainingen.

Prijzen

NORMA kost € 1.200 per jaar exclusief btw. De meerprijs voor Wpg in NORMA is € 300,00 exclusief btw.


Lees hier het artikel van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP):


Aanmelden voor een online demo: rvalk@frijlande.nl