Dit zijn de winnaars van de deze week afgeronde simulatie opdracht in de opleidingen POST-HBO PRIVACY MANAGEMENT en POST-HBO CERTIFIED CISO met hun gewonnen prijs. Zijn ze herkenbaar?

De privacy en security post-hbo opleidingen van Frijlande zijn ontwikkeld op basis van de praktijk en toe te passen in alle soorten organisaties. Ook zeer geschikt als omscholingstraject, omdat een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd via een werkervaringsplaats/stage, bij de eigen werkgever of elders.

Omdat de eigen praktijksituatie centraal staat, is bij afronding van de opleiding voor de organisatie waar de opdracht wordt uitgevoerd meteen een project op het gebied van privacy of informatiebeveiliging uitgevoerd.

Aan de opleidingen is het predicaat ‘registeropleiding’ toegekend door de Stichting Post-hbo (SPHBO)/CPION (Lloyd’s register). Dit betekent dat deelnemers die de opleiding succesvol afronden een officieel erkend post-hbo diploma ontvangen.

In post-hbo Privacy Management wordt geleerd hoe AVG privacy wet- en regelgeving in een organisatie kan worden geïmplementeerd en onderhouden. In de post-hbo opleiding tot Certified Chief Information Security Officer wordt geleerd hoe informatiebeveiligingsvraagstukken kunnen worden georganiseerd en uitgevoerd.

Omdat communicatieve vaardigheden ook heel belangrijk zijn om de juiste maatregelen efficiënt te kunnen implementeren, wordt ook aandacht besteed aan advies- en presentatievaardigheden.

De post-hbo opleidingen gaan twee keer per jaar van start, in februari en in oktober.


Meer weten?

Op 30 mei 2024 van 17.00 – ca. 18.00 uur geven docenten uitleg en worden vragen beantwoord over de post-hbo opleidingen en het privacy en security vakgebied.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. (Het bezoeken van de informatiebijeenkomst is gratis en vrijblijvend.)

Post-hbo registeropleidingen

Frijlande biedt 3 post-hbo opleidingen aan, de volgende gaan op 3 oktober 2024 van start:

secretariaat@frijlande.nl of 05 98 62 65 00