Informatiebeveiliging, ook vaak cybersecurity genoemd, gaat niet alleen over toegang tot (privacy) gevoelige gegevens. Het gaat om het beschermen van alle informatie die belangrijk is voor een organisatie tegen allerlei (be)dreigingen. Van ransomware en phishing tot een (D)Dos aanval.

Organisaties zijn zich (gelukkig) steeds bewuster van de risico’s van het werken met (privacy) gevoelige gegevens. Het maken van afgewogen keuzes over beveiliging krijgt meer en meer aandacht.

Naast de 15-daagse post-hbo registeropleiding Information Security Management Professional (ISMP) heeft Frijlande een praktijkgerichte training ontwikkeld:

Introductie Security Management

De introductietraining duurt 2 dagen en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de basis van informatiebeveiliging, cyber security en security management.

Maar ook voor degene die opgeleid wil worden tot Information Security Management Professional (ISMP), maar nog twijfelt over deelname aan de post-hbo registeropleiding ISMP van Frijlande.

Docenten

  • Erik Rutkens, security-ondernemer, deeltijd practor Digitaal Veilige Apparatuur bij Noorderpoort en voorzitter van de Stichting Cyber Security Centrum Noord-Nederland
  • Jasper de Vries, specialist op het gebied van strategie van informatievoorziening, procesinrichting en optimalisatie en IT-audits.

Als na afronding van de Basismodule wordt ingeschreven voor de registeropleiding post-hbo Information Security Management Professional, dan geeft Frijlande € 500 korting op de post-hbo opleiding.

Jasper en Erik zijn ook vakdocenten in de post-hbo opleiding.

Lesdata

Donderdag 30 juni + 7 juli 2022

STAP-budget

Voor elke training en opleiding van Frijlande kan het STAP-budget worden gebruikt. STAP-budget is een vergoeding van maximaal € 1.000 voor scholing om uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. Er is in de huidige aanvraagperiode helaas geen STAP-budget meer beschikbaar.

Op de hoogte worden gehouden van de volgende Introductie Security Management? Meld u aan voor de Frijlande nieuwsbrief, of stuur een mail naar secretariaat@frijlande.nl.