Nieuwsbrief: Meet & Match Rijksoverheid op 9 april

De "Meet & Match Noord-Nederland" op 9 april 2019 in Leeuwarden is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Rijksorganisaties in het noorden, het juridische werk dat daar wordt gedaan en welke carrière-/functiemogelijkheden er zijn. 

 

Frijlande geeft er informatie over de registeropleiding Post HBO privacy management.

Onder meer alle overheidsinstanties moeten aan de AVG wetgeving voldoen o.a. door een Functionaris Gegevensbescherming (FG) in dienst te hebben of in te huren. De Post HBO privacy management opleiding is een perfecte omscholingsmogelijkheid, omdat tijdens de de opleiding een praktijkopdracht uitgevoerd wordt via een werkervaringsplaats/stage.

 

Verder o.a. in de nieuwsbrief:

  • De Kamer van Koophandel stopt met het verkopen van bestanden met namen en adressen van zzp'ers en bestuurders
  • Autoriteit Persoonsgegevens past boetebeleidsregels aan
  • Woensdag 22 mei informatie bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière als privacy manager. 

Lees HIER de volledige nieuwsbrief