Red Herring Top 100 Award voor gastdocent Edwin van Andel!

Edwin van Andel, ethical hacker en CEO van Zerocopter, is een van de gastdocenten in de registeropleiding Post HBO privacy management van Frijlande. Zerocopter heeft de prestigieuze 2019 Red Herring Top 100 Europe Award gewonnen!  

 

Mediabedrijf "Red Herring" nomineert jaarlijks de belangrijkste bedrijven uit Europa die een vooraanstaande rol spelen in innovatie en technologie.

 

De genomineerden zijn beoordeeld op twintig criteria, zoals technologische innovatie, financiële prestaties, disruptieve impact, sociale waarde, invloed op de markt, proof of concept, kwaliteit van management, uitvoer van de strategie en integratie in de industrie. 

 

Edwin van Andel is CEO van Zerocopter en is een hacker in hart en nieren.

Hij is een internationaal veel gevraagd spreker, een ervaren security expert én een van de gastdocenten in de registeropleiding Post HBO privacy management. Lees HIER het artikel van Zerocopter over de gewonnen award.

 

 

In de Frijlande Post HBO opleiding worden meerdere interessante gastdocenten uitgenodigd om te vertellen over hun werk en ervaringen op het gebied van privacy.