Triogram, het vervolg op het Structogram

De sleutel tot mensenkennis: Triogram

De PE verandermanagement module "De sleutel tot mensenkennis" vindt plaats op vrijdag 30 november bij Frijlande in Groningen.

Deelname is uitsluitend mogelijk als de training ‘de sleutel tot zelfkennis’ (Structogram) is gevolgd, bijvoorbeeld tijdens de Post HBO privacy management opleiding.

 

Datum:          vrijdag 30 november 2018

Tijd:                9.30 - 16.30 uur

Locatie:         Frijlande, Laan Corpus den Hoorn 300, Groningen

Docenten:     Ans Assies-Kroon (MOC) en mr. Heleen van Balen

 

Beide docenten zijn geautoriseerd door het Instituut voor Toegepaste Gedragsanalyse (ITGA) en hebben een licentie om deze training te mogen geven.

 

In de Structogram training leer je om je eigen persoonlijkheid te begrijpen, het Triogram is een techniek waarmee je de persoonlijkheid van anderen leert analyseren. Het herkennen van zowel de meest dominante, als de zwakste persoonlijkheidskenmerken van de ander leiden tot een eerste stap in de richting van mensenkennis over de ander.

 

 

Naast het aanreiken van kennis wordt tijdens de Triogram training gewerkt met groepsopdrachten en individuele opdrachten, opdrachten met filmfragmenten en casuïstiek.

 

Klik HIER voor de brochure of lees meer informatie over deze PE module op de website: Triogram, de sleutel tot mensenkennis.